Cinthya Dictator mindenkiben szerelmét látja - Varga Viktorrá alakította ByeAlexet

Forrás: Facebook/Varga Viktor, Instagram/ByeAlex -
fotó hasonlóság Cinthya Dictator Varga Viktor ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotóslány extravagáns alkotáson örökítette meg az énekest, nekünk pedig egyből az ugrott be, Cinthy mindenkiben Viktort látja.

Cinthya Dictator remek fotós, de úgy tűnik, mindent elsöprő szerelme Varga Viktorral akkor is megmutatkozik, amikor dolgozik. A ByeAlexről készült fekete-fehér kép ugyanis, amelyen még egy kis copf is van Alex fején, igencsak „vargaviktorosra" sikeredett.

Forrás: Facebook/Varga Viktor, Instagram/ByeAlex
Balesetet szenvedett Kulcsár Edina!http://www.life.hu/sztarok/20160302-kulcsar-edina-snowboardozas-kozben-elesett-es-ket-helyen-is-eltort-a-csukloja.htmlA szépségkirálynő néhány nappal ezelőtt még mosolyogva számolt be arról, hogy barátnőivel egy kis kikapcsolódásra készülnek. Sajnos nem lett teljesen örömteli az utazás. TV + Sztárok--Sikerült nagyon meglepni Szinetár Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-szinetar-dora-szinesznot-sikerult-nagyon-meglepni.htmlA magyar színésznő Erdélyből köszönt be Instagram-követőinek, akiknek azt is megmutatta, milyen aprósággal kedveskedtek neki ottléte alatt. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna nem sok mindent vett fel a kosármeccsrehttp://www.life.hu/sztarok/20160302-kiss-ramona-miamiban-kilatogatott-egy-kosarmeccsre.htmlA színésznő éppen Miamiban élvezi a meleg időt, és kétségkívül nagyon jól érzi magát a napfényes városban, ahol szerencsére nem kell nagyon felöltözni. TV + Sztárok--Valaki féltékenységi drámával zárta az Oscar-díjátadóthttp://www.life.hu/sztarok/20160301-feltekenysegi-dramat-szult-az-oscar.htmlAz év legjobb filmbetétdalának járó díjat Sam Smith vihette haza A fantom visszatér című James Bond-filmhez írt, Writing's on the Wall című számával, ám a 23 éves brit énekes olyan köszönőbeszédet mondott, ami egy óriási féltékenységi drámát szült. TV + Sztárok--Botrány! Oscar-díjat kapott, de tapsot nemhttp://www.life.hu/sztarok/20160301-jenny-beaven-t-nem-tapsoltak-meg-amikor-atvette-az-oscart.htmlJenny Beaven, a Mad Max: A harag útja című filmért kapta a legjobb kosztümért járó Oscar-díjat, ám amikor átvette, valamiért elmaradt a tapsvihar. TV + Sztárok--Elton Johnnak nem lehet több gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20160301-elton-johnnak-nem-lesz-tobb-gyereke.htmlAz már biztos, hogy soha többé nem lesz Elton John and David Furnish harmadik gyermekéről szóló hír. A pár ugyanis nem akar több gyereket, Elton pedig nem cáfolta, hogy vazektómián esett át. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.