Chicago Bulls kosárlabda Miami Miami Heat Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő éppen Miamiban élvezi a meleg időt, és kétségkívül nagyon jól érzi magát a napfényes városban, ahol szerencsére nem kell nagyon felöltözni.

A színésznő egy időre elbúcsúzott a Barátok közt-től és az országtól is, most az Egyesült Államokban tölti mindennapjait. Ha pedig éppen Miamiban van, miért is ne látogatott volna ki a Miami Heat és a Chicago Bulls egyik meccsére. Ramóna szerencséjére ott olyan jó idő van, hogy a téli ruháit be sem kellett pakolnia. A mérkőzésre is elegendő volt egy lenge öltözet.

Forrás: Instagram/Kiss Ramóna
"A lelki sérülések miatt elmegyünk egy időre" - Külföldre költöznek Lagzi Lajcsiékhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-lagzi-lajcsiek-galambos-lajos-es-csaladja-kulfoldre-koltozhet-a-megprobaltatasok-miatt.htmlLapinformációk szerint Lagzi Lajcsi arra az elhatározásra jutott a családjával, hogy feladják eddigi életüket és külföldre költöznek. Ezért a zenész eladná birtokai nagy részét a halgazdasággal együtt.TV + Sztárok--Valaki féltékenységi drámával zárta az Oscar-díjátadóthttp://www.life.hu/sztarok/20160301-feltekenysegi-dramat-szult-az-oscar.htmlAz év legjobb filmbetétdalának járó díjat Sam Smith vihette haza A fantom visszatér című James Bond-filmhez írt, Writing's on the Wall című számával, ám a 23 éves brit énekes olyan köszönőbeszédet mondott, ami egy óriási féltékenységi drámát szült. TV + Sztárok--Morgan Freeman az Oscar-gála közben majszolta a sütikethttp://www.life.hu/sztarok/20160301-morgan-freeman-az-oscar-gala-kozben-majszolta-a-sutiket.htmlMorgan Freeman adta át a Legjobb Filmnek járó díjat a 88. Oscar-gálán. A színész ki is állt a színpadra, de Chris Rock sütijeinek még így sem tudott ellenállni. Igen, ott a színpadon tömte magába. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra elmesélte, hogy mi volt a gyermekkori álmahttp://www.life.hu/sztarok/20160301-ordog-nora-es-tilla-mindketten-mas-hobbit-uztek-gyermekkorukban-video.htmlA hamarosan tévéképernyőkre kerülő Kismenők műsorvezetői elárulták, miben voltak tehetségesek kiskorukban, és hogy milyen karrierről álmodtak. TV + Sztárok--Jacob Tremblay meghódította Sofia Vergara szívéthttp://www.life.hu/sztarok/20160301-jacob-tremblay-mar-most-igazi-vilagsztar-sofia-vergaranak-udvarolt-a-kisfiu.htmlA 9 éves kisfiút lassan egész Hollywood imádja, persze nem ok nélkül. A szoba sztárja mindenkivel megtalálja a közös hangot, és rögtön leveszi a lábáról a legnagyobb sztárokat is. TV + SztárokOrigoKim Cattrall otthonába belehajtott egy részeg 16 éves http://www.life.hu/sztarok/20160301-kim-cattrall-otthonaba-belerohant-autojaval-egy-reszeg-tinedzser.htmlA Szex és New York sztárjának lakását teljesen tönkretette a baleset. A színésznő sokkot kapott a történtektől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.