"A lelki sérülések miatt elmegyünk egy időre" - Külföldre költöznek Lagzi Lajcsiék

Galambos Lajos külföld Lagzi Lajcsi költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Lagzi Lajcsi arra az elhatározásra jutott a családjával, hogy feladják eddigi életüket, és külföldre költöznek. Ezért a zenész eladná birtokai nagy részét a halgazdasággal együtt.

„Felmerült bennünk, hogy a lelki sérülések miatt, amelyek itt értek bennünket, elmegyünk egy időre. A gyermekeim akár egy-két évet külföldi gimnáziumokban is tanulhatnának. Külföldön nyilván nem egy kétszáz hektáros kúriát vennénk vagy bérelnénk. Egy lakás bőven elég lenne, három-négy szobás” – nyilatkozta Lajcsi a Borsnak.

Lajcsi gyermekeivel a februári Story-gálán Forrás: Origo

Lagzi Lajcsinak a börtönben töltött 125 nap alatt volt ideje számot vetni eddigi életé­vel. Az előzetesben ráébredt, hogy mit sem ér a megszerzett vagyon, fényűző életvitel a szerető családja nyújtotta biztonság és nyugalom felbecsülhetetlen értékéhez képest. Otthon már meg is beszélte a gyermekeivel, hogy feladják eddigi életmódjukat egy szerényebbért, megválnak ingatlanjaik nagy részétől. Hogy mindez mennyit hozna a konyhára, megbecsülni is nehéz, már az is talány, hogy mi minden van a család birtokában – írja a lap.

„A gyerekeimet már nem kell tanítani arra, hogy a kevesebb is elég. Sosem volt még olyan, hogy bementünk bárhová, és azt mondták: »apa, ezt vedd meg nekem!«. Ismerve a viszonyokat, azt mondom, Nyugat-Európában egy jól menő állatorvos él úgy, mint én. Mint zeneművész itthon erkölcsileg és anyagilag is megbecsült voltam, és vagyok. Mindezek eredményeként az is felmerült bennünk, hogy eladjunk itthon néhány ingatlant” – magyarázta a trombitás. Az sem kizárt, hogy a gyermekei külföldi egyetemen szeretnék majd folytatni a tanulmányaikat – tette hozzá.

Forrás: Youtube

„A feleségem édesanyja az indiai magyar nagykövetségen dolgozott. Így Bogi a diplomatanegyedben nőtt fel, és egy remek, angol nyelvű iskolában tanulhatott. Ez egy életre mérhető előnyöket jelentett neki. Én sváb származású vagyok, és tanultam is a német nyelvet, így anyanyelvi szinten beszélek. Nagyon sokat beszélgetünk most a jövőnkről. A gyermekeink gimnáziumba járnak, a nagymamájuk angoltanár, rendszeresen tanítja is őket, jól is beszélnek. De Európában ma az anyanyelven kívül két nyelv ismerete elengedhetetlen. Szeretném, ha a gyerekeim elsajátítanák még a spanyolt is” – tette hozzá.

Valaki féltékenységi drámával zárta az Oscar-díjátadóthttp://www.life.hu/sztarok/20160301-feltekenysegi-dramat-szult-az-oscar.htmlAz év legjobb filmbetétdalának járó díjat Sam Smith vihette haza A fantom visszatér című James Bond-filmhez írt, Writing's on the Wall című számával, ám a 23 éves brit énekes olyan köszönőbeszédet mondott, ami egy óriási féltékenységi drámát szült. TV + Sztárok--Morgan Freeman az Oscar-gála közben majszolta a sütikethttp://www.life.hu/sztarok/20160301-morgan-freeman-az-oscar-gala-kozben-majszolta-a-sutiket.htmlMorgan Freeman adta át a Legjobb Filmnek járó díjat a 88. Oscar-gálán. A színész ki is állt a színpadra, de Chris Rock sütijeinek még így sem tudott ellenállni. Igen, ott a színpadon tömte magába. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra elmesélte, hogy mi volt a gyermekkori álmahttp://www.life.hu/sztarok/20160301-ordog-nora-es-tilla-mindketten-mas-hobbit-uztek-gyermekkorukban-video.htmlA hamarosan tévéképernyőkre kerülő Kismenők műsorvezetői elárulták, miben voltak tehetségesek kiskorukban, és hogy milyen karrierről álmodtak. TV + Sztárok--Jacob Tremblay meghódította Sofia Vergara szívéthttp://www.life.hu/sztarok/20160301-jacob-tremblay-mar-most-igazi-vilagsztar-sofia-vergaranak-udvarolt-a-kisfiu.htmlA 9 éves kisfiút lassan egész Hollywood imádja, persze nem ok nélkül. A szoba sztárja mindenkivel megtalálja a közös hangot, és rögtön leveszi a lábáról a legnagyobb sztárokat is. TV + SztárokOrigoKim Cattrall otthonába belehajtott egy részeg 16 éves http://www.life.hu/sztarok/20160301-kim-cattrall-otthonaba-belerohant-autojaval-egy-reszeg-tinedzser.htmlA Szex és New York sztárjának lakását teljesen tönkretette a baleset. A színésznő sokkot kapott a történtektől. TV + Sztárok--Így ünnepelt DiCaprio az Oscar-gála után - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160301-leonardo-dicaprio-oscar-dijjal-a-kezeben-bulizott-nezd-meg-hogy-unnepelt-a-sztar.htmlA sztár bizony kirúgott a hámból miután annyi év után végre a kezébe vehette az aranyszobrocskát. De a szokásos partik helyett inkább a kisebb iszogatást választotta a barátaival. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.