Melleivel szappanozta Baukó Éva Alekosz kocsiját

TV2 mellek hamburger amerikai álom Alekosz autómosás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz leghőbb vágyát teljesítette Baukó Éva, amikor szexi mozdulatokkal, hamburgert falva mosta, szappanozta Alekosz járgányát.

Baukó Éva a melleit is bevetette, hogy a szájhős átélje az amerikai álmot. Alkeosz pedig odavolt a látványtól, ahogyan a mellek a szélvédőt súrolták, ahogy azt az alábbi videóban is láthatjátok.

Újabb szelfit lőtt magáról D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20160302-d-toth-kriszta-musorvezeto-es-ujsagiro-ezuttal-sminkben-szelfizett.htmlA smink nélküli fotóknak már leáldozott: az egykori műsorvezető tavaszt idéző színekkel az arcán köszöntötte a márciusi napsütést. TV + SztárokOrigoGaál Noémi domborulatai terelik el a TV2 sztárja figyelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160303-alekosz-idojaras-jelentest-gyakorolt-de-eltereltek-a-figyelmet-gaal-noemi-idomai.htmlAz Édes élet szereplője megpróbálta lerajzolni Magyarország határait, ám a csinos meteorológus idomai elterelték a figyelmét. TV + Sztárok--Ilyen dögösnek még sosem láthattad Péterfy Borithttp://www.life.hu/sztarok/20160303-peterfy-borit-legujabb-kepen-sziven-szurtak-de-meg-igy-is-nagyon-dogos-az-enekesno.htmlAz énekesnő bordó rúzst és egy csipkés fekete melltartót visel csupán a legújabb fotóján, ami kissé horrorisztikusra sikerült, de Péterfy Bori még így is vadító! TV + Sztárok--Gianni: “Igenis kell mérkőznünk egymással”http://www.life.hu/sztarok/20160302-gianni-elmondta-mi-a-velemenye-a-magyar-ettermekrol-es-a-gasztronomiarol.htmlAz olasz étteremtulajdonos szerint a magyar éttermek jó irányba tartanak, de még nem futnak, csak négykézláb másznak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAngyallány: Dér Henire alig ismerni ráhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-der-heni-enekesnore-alig-ismerni-ra-a-legutobbi-foton-ahol-angyali-kornyezetben-kaptak-lencsevegre.htmlKülönleges fotó készült az énekesnőről, amikor a videóklipjét forgatták. TV + Sztárok--Eljárt az idő a Szex és New York sztárja felett: így néz most ki Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-megoregedett.htmlA világhírű sorozat egykori színésznőjét sem kíméli az idő vasfoga. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.