Atyaég! Nem lehet ráismerni Helen Mirren színésznőre

Forrás: NORTHFOTO -
kinézet Helen Mirren öreg ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő mindig tökéletes, mindegy, hogy éppen egy eseményen tűnik fel, vagy csupán az utcán. Legújabb képén azonban kinézete megdöbbentően eltér attól, amit tőle megszokhattunk.

A 70 éves Helen Mirren általában ámulatba ejt mindenkit azzal, hogy kora ellenére milyen remek formában van, ám most először annyi idősnek néz ki, amennyi valójában.

Forrás: NORTHFOTO

A színésznőt legújabb filmjének forgatásán kapták lencsevégre, ősz haja és öltözéke miatt pedig egyáltalán nem hasonlít önmagára. Az általában tündöklő Helen Mirren most úgy néz ki, mint egy hétköznapi nagymama.

Weisz Fanni: “Az életem nagy részében mások segítségére szorultam”http://www.life.hu/sztarok/20160303-weisz-fanni-elarulta-hogy-onallosodni-szeretne-hiszen-egesz-eleteben-masok-segitsegere-szorult.htmlA modell siketsége miatt nagyon nehezen tud önállósulni, de most úgy érzi, elérkezett ennek is az ideje. TV + Sztárok--Semmit nem változott a Dawson és a haverok sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160303-james-van-der-beek-a-dawson-es-a-haverok-sztarja-semmit-nem-valtozott.htmlJames Van Der Beek napokon belül betölti a 39. életévét, de ez egyáltalán nem látszik rajta. Pont ugyanúgy néz ki, mint tinisztárként. TV + SztárokOrigoOszter Sándort közérdekű munkára ítélte a bírósághttp://www.life.hu/sztarok/20160303-oszter-sandor-szineszt-kozerdeku-munkara-itelte-a-birosag.htmlA színésznek bevonták a jogosítványát és közmunkára is mennie kell. TV + Sztárok--Szabó Zsófi közös vállalkozásba kezdett vőlegényévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-kozos-vallalkozasban-kezdett-volegenyevel.htmlA színésznő saját ruhamárkával állt elő, amit együtt álmodott meg párjával, Zsoltival. TV + Sztárok--Tom Hanks megint szelfizett egy budapesti bárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-tom-hanks-ismet-magyarorszagon-forgat-es-budapesti-ettermekben-szelfizik.htmlIsmét Magyarországon forgat a kétszeres Oscar-díjas színész, és még csak meg sem próbál inkognitóban maradni! TV + SztárokOrigoMelleivel szappanozta Baukó Éva Alekosz kocsijáthttp://www.life.hu/sztarok/20160303-bauko-eva-a-tv2-edes-elets-sztarja-melleivel-szappanozta-alekosz-kocsijat.htmlAlekosz leghőbb vágyát teljesítette Baukó Éva, amikor szexi mozdulatokkal, hamburgert falva mosta, szappanozta Alekosz járgányát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.