Dukai Regina gyönyörű dekoltázsától hanyatt estünk

modell szexi Dukai Regina videoklip dekoltázs gyönyörű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell videoklipet forgatott, amelyben vagány szerelésben szelfizett.

Dukai Regina mélyen kivágott kis felsőben mutatta meg bájait. A modell gyönyörű bőre és sminkje is rendben van, de az biztos, hogy a pasik szeme a dekoltázsán akad majd meg. Kíváncsian várjuk Regi videoklipjét, amiben nemcsak szépségét csodálhatjuk, de hangját is hallhatjuk.

Forrás: Instagram/Dukai Regina
Súlyos baleset álhíre terjed Sarka Katárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-hajdu-peter-musorvezeto-kiakadt-mert-felesegerol-sarka-katarol-azt-terjesztik-balesetet-szenvedett.htmlA műsorvezető feleségéről egy álhír terjedt el, miszerint balesetet szenvedett, Péter nem érti hogyan mer valaki ilyen témában szórakozni. TV + SztárokOrigoJean Todt: "Schumacher még mindig a barátom"http://www.life.hu/sztarok/20160304-jean-todt-a-fia-elnoke-nyilatkozott-michael-schumacherhez-fuzodo-viszonyarol.htmlA Nemezetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke nem beszél Schumacher jelenlegi állapotáról, de meghatóan nyilatkozott a máig tartó barátságról, ami a közös munka során kialakult köztük. TV + SztárokAFP75 éves lett Medveczky Ilona: Íme a legemlékezetesebb pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20160304-medveczky-ilona-hetvenot-eves-a-diva-legnagyobb-pillanatai-nezd-meg-te-is-video-1.htmlA színésznő háromévesen döntötte el, hogy felnőttként primadonna lesz. Gyermekkorában roppant szegénységben éltek, ma már viszont ő Magyarország legismertebb revütáncosa. Születésnapja alkalmából összeszedtük életének egy-két fontos momentumát. TV + Sztárok--Weisz Fanni: “Az életem nagy részében mások segítségére szorultam”http://www.life.hu/sztarok/20160303-weisz-fanni-elarulta-hogy-onallosodni-szeretne-hiszen-egesz-eleteben-masok-segitsegere-szorult.htmlA modell siketsége miatt nagyon nehezen tud önállósulni, de most úgy érzi, elérkezett ennek is az ideje. TV + Sztárok--Atyaég! Nem lehet ráismerni Helen Mirren színésznőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160303-helen-mirren-szinesznot-legujabb-filmjenek-forgatasan-fotoztak-le-es-ra-sem-lehet-ismerni.htmlAz Oscar-díjas színésznő mindig tökéletes, mindegy, hogy éppen egy eseményen tűnik fel, vagy csupán az utcán. Legújabb képén azonban kinézete megdöbbentően eltér attól, amit tőle megszokhattunk. TV + Sztárok--Kállay-Saunders: “Ne nézzetek hülyének!”http://www.life.hu/sztarok/20160304-kallay-saunders-andras-facebook-posztban-reagalt-az-mtva-kozlemenyere-miszerint-az-enekes-hibazott-a.htmlLezárult A Dal döntője, de Kállay-Saunders András ügye még nem. Habár néhány napja még arról szóltak a hírek, az énekes elismerte, hogy nem a műsorgyártók hibáztak, dühös Facebook-posztja másról árulkodik. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.