Súlyos baleset álhíre terjed Sarka Katáról

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata rémhír baleset kiakadás Hajdú Péter hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető feleségéről egy álhír terjedt el, miszerint balesetet szenvedett, Péter nem érti, hogyan mer valaki ilyen témában szórakozni.

Hajdú Péter egy rokonától tudta meg, hogy azt terjeszti egy internetes portál, hogy Kata balesetet szenvedett. A műsorvezető a Facebook-oldalán reagált.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Ekkora mocskos hazugságot hogy lehet írni?! Egy szó sem igaz ebből, hogy képzelik ezt???? Kata nem szenvedett balesetet, és nem karambolozott, sőt koccanása sem volt! Sírva hívott az egyik rokonunk, hogy most látta a Facebookon, hogy mi történt Katával! Mindent el kell követni annak érdekében, hogy az ilyen tetves, hazug portálok megszűnjenek! Lelketlen féreg, aki ilyennel szórakozik!" – írta Péter.

Nem Kata az egyetlen

Nemrég Gáspár Evelinről terjesztették, hogy összetörte luxusautóját. Akkor a Life.hu Gáspár Győzőt faggatta, mit szól ahhoz, hogy lánya balesetéről rémhír terjed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.