Kállay-Saunders: “Ne nézzetek hülyének!”

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
A Dal 2016 közlemény Facebook döntő Kállay-Saunders András hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult A Dal döntője, de Kállay-Saunders András ügye még nem. Habár néhány napja még arról szóltak a hírek, az énekes elismerte, hogy nem a műsorgyártók hibáztak, dühös Facebook-posztja másról árulkodik. 

Sajnos Kállay-Saunders András döntős produkciója nem úgy sikerült, ahogy eltervezte. Hiába adhatta elő kétszer is technikai hibára hivatkozva, a második előadása sem lett sokkal jobb. Az érintettek később közös tárgyalóasztalhoz ültek, hogy tisztázzák a történteket.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az MTVA közleménye szerint a műsor gyártójának képviselői, valamint a Kállay Saunders Band menedzsere, Tabár Zoltán, kiadója, Bérczes Ádám, valamint zenésze, Tóth Ádám vettek részt a megbeszélésen, és közösen meghallgatták a vágatlan hangsávokat. Ezután arra a következtetésre jutottak, hogy egyik fellépés során sem volt technikai hiba vagy szabotázs, Kállay Saunders András a monitorrendszerből sugárzott, C mollban rögzített zenére D mollban adta elő az előadását.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A közleményre viszont az énekes egy Facebook-posztban reagált, amiből nem úgy tűnik, hogy ő elfogadta ezt az álláspontot.

„Komolyan? Szombat óta igazán nem is szóltam erről a témáról egy szót se, mivel őszintén: nem érdekel. Nem mondtam, hogy ez meg az az ember lehet hibás, mivel nem akarnék rosszat senkinek, attól nem lesz jobb nekem semmi. De légy szíves, ne nézzetek hülyének, nem tegnap kezdtem el énekelni. Téma lezárva" - írta oldalára András, aki nem volt ott a tárgyaláson. A zeneszám szerzőjének, Pacsai Márknak is csak telefonon játszották be a zenei alapot.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

A Bors felkereste Pacsai Márk zeneszerzőt, aki elárulta, hogy ő nem járult hozzá a közleményhez.

“Valóban telefonon játszották be nekem a zenei alapot, és fel va­gyok háborodva. A nyilatkozathoz nem járultam hozzá, nem tudom elfogadni annak tartalmát, és azt kérném az MTVA-tól, mondják meg, mi történt aznap este, mert C-moll alapra nem lehet D-moll hangnemben énekelni” - mondta a lapnak a szakember.

Ciki vagy sem? Sarka Kata mellbimbóinak estek neki a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-sarka-kata-musorvezeto-es-uzletasszony-mellbimboinak-estek-neki-facebookon.htmlA műsorvezető és üzletasszony egy konferenciáról köszönt be rajongóinak Facebook-oldalán csinos, feszülős összeállításban, ami egyesek szerint egy kicsit többet is megmutatott Kata álomalakjából. TV + SztárokOrigoHúha! Dukai Regina igazi bombázóhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-dukai-regina-dogos-szelfit-tett-kozze-instagramon-dekoltazzsal-es-fonott-hajjae.htmlSzolidan megvillantotta dekoltázsát a modell, amiért természetesen odavoltak a rajongói. TV + SztárokOrigoTámadják Ördög Nórát félmeztelen képe miatt - Facebookon reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20160304-tamadjak-ordog-norat-uj-konyvenek-boritoja-miatt-amin-felmeztelenul-lathato-facebookon-reagalt.htmlAlaposan meglepett mindenkit a műsorvezető, amikor bemutatta hamarosan megjelenő, új könyvének a borítóját, azon ugyanis lecsupaszítva látható. A mindig visszafogott és kedves anyukától nem szokták meg ezt a kitárulkozást. TV + Sztárok--David Hasselhoff is szerepelni fog az új Baywatch-filmbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-david-hasselhoff-benne-lesz-a-baywatch-filmben-videon-jelentette-be-a-szinesz.htmlA színész Dwayne Johnson Facebook-oldalán jelentette be, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégis szerepelni fog az ikonikus sorozat moziváltozatában. TV + Sztárok--Michael Jackson lánya már csak árnyéka önmagánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-paris-jackson-kulseje-latvanyos-atvaltozason-ment-at.htmlDrámai átváltozáson ment át a 17 éves Paris Jackson, és úgy tűnik, hogy a helyzet egyre rosszabb. Az egykor gyönyörű lány kisfiúsra vágatta a haját, és úgy tűnik dohányzik is, legalábbis legutóbb egy cigarettával a füle mögött kapták lencsevégre. TV + SztárokOrigoAtyaég! Nem lehet ráismerni Helen Mirren színésznőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160303-helen-mirren-szinesznot-legujabb-filmjenek-forgatasan-fotoztak-le-es-ra-sem-lehet-ismerni.htmlAz Oscar-díjas színésznő mindig tökéletes, mindegy, hogy éppen egy eseményen tűnik fel, vagy csupán az utcán. Legújabb képén azonban kinézete megdöbbentően eltér attól, amit tőle megszokhattunk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.