ByeAlex megelégelte, hogy Varga Viktorhoz hasonlítgatják

fotó Facebook Cinthya Dictator Varga Viktor ByeAlex énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a hivatalos Facebook-oldalán fejezte ki véleményét az elmúlt napokban felröppent hírek kapcsán. Szerinte Varga Viktornak semmi köze nem volt a róla készült fotósorozathoz. 

Ahogy korábban megírtuk, Cinthya Dictator extravagáns alkotáson örökítette meg az énekest, mely láttán sokaknak először a lány egykori szerelme jutott eszébe. Alex most szeretné tisztázni a helyzetet, ezért egy írásban fejtette ki véleményét az eseményekkel kacsolatban.

Nem kellene ezzel foglalkoznom, de mégis szeretnék barátom, Cintia mellett kiállni még egy picit, hiszen kiváló fotósnak...

Közzétette: ByeAlex2016. március 5.
Így még nem láthattuk Szabó Zsófit - Felismerhetetlen lett a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-szabo-zsofi-szineszno-es-musorvezeto-uj-kepen-felismerhetetlen.htmlEddig még nem látott oldalát mutatta meg Instagram-követőinek Szabó Zsófi. TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow felhagy a színészkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-gwyneth-paltrow-nem-vallal-tobb-szerepet-egy-ideig.htmlGwyneth Paltrow rajongói csalódottak lehetnek, hiszen a színésznő nem vállal több filmszerepet, legalábbis az elkövetkezendő években biztosan nem. Ehelyett inkább a saját márkája építgetésén, a Goop-on dolgozik. TV + Sztárok--Köböl Anitával és új műsorral erősít a TV2http://www.life.hu/sztarok/20160305-kobol-anita-lesz-a-tv2-uj-sztarmagazinjanak-a-red-carpetnek-a-musorvezetoje-es-szerkesztoje.htmlA csatorna Red Carpet címmel sztármagazint indít. A legfrissebb pletykákat és híreket ismerheti meg a néző a hazai és külföldi celebek életéről. A szereksztő-műsorvezetője Köböl Anita lesz, aki korábban már vezette a TV2-höz tartozó életmód csatorna egyik műsorát. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina kiakadt a kommentelőktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-kiakadt-azokon-a-kommenteken-amik-azt-allitottak-szinlelte-a-keztorest.htmlA szépségkirálynőt egy kérdéses fotó miatt támadták be, ő pedig megmagyarázta a félreértés miértjét. TV + Sztárok--Dukai Regina gyönyörű dekoltázsától hanyatt estünkhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-duka-regina-modell-gyonyoru-dekoltazsatol-hanyatt-estunk.htmlA modell videoklipet forgatott, amelyben vagány szerelésben szelfizett. TV + Sztárok--Kállay-Saunders: “Ne nézzetek hülyének!”http://www.life.hu/sztarok/20160304-kallay-saunders-andras-facebook-posztban-reagalt-az-mtva-kozlemenyere-miszerint-az-enekes-hibazott-a.htmlLezárult A Dal döntője, de Kállay-Saunders András ügye még nem. Habár néhány napja még arról szóltak a hírek, az énekes elismerte, hogy nem a műsorgyártók hibáztak, dühös Facebook-posztja másról árulkodik. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.