Gwyneth Paltrow felhagy a színészkedéssel

Forrás: AFP/Steven Henry -
film szerep Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow rajongói csalódottak lehetnek, hiszen a színésznő nem vállal több filmszerepet, legalábbis az elkövetkezendő években biztosan nem. Ehelyett inkább a saját márkája építgetésén, a Goop-on dolgozik.

"Talán visszatérek a képernyőkre, de az biztos, hogy nem mostanában" - mondta az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow a Today című beszélgetős műsorban pénteken.

Gwyneth Paltrow nem vállal több szerepet Forrás: AFP/Layne Murdoch Jr.

Az Oscar-díjas színésznő hozzátette, hogy most minden erejével a saját kozmetikai márkájára akar fókuszálni.

"Belevágtunk egy óriási üzletbe tavaly, ebben pedig a befektetőink pénze is nagy szerepet játszik, így a legjobb, ha csak erre koncentrálok" - fejtette ki.

Gwyneth kétgyermekes családanya, és nemrég vált el férjétől, Chris Martintól Forrás: AFP/Steven Henry

A Goop kozmetikumok ára egyébként 90 és 140 dollár között mozog, és ezt egyesek nem is fogadták kitörő örömmel, hiszen így nem mindenki számára elérhetőek a termékek.

"A kritikákkal kapcsolatban úgy gondolom, hogy hiába vagyok nyitott a véleményükre, - mivel ezekből is tanulhatok, - sajnos azok is elmondják, akik ezen a téren abszolút laikusok" - ecsetelte a 43 éves Gwyneth.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.