Köböl Anitával és új műsorral erősít a TV2

Forrás: Facebook/Köböl Anita Official -
TV2 Köböl Anita műsor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csatorna Red Carpet címmel sztármagazint indít. A legfrissebb pletykákat és híreket ismerheti meg a néző a hazai és külföldi celebek életéről. A szereksztő-műsorvezetője Köböl Anita lesz, aki korábban már vezette a TV2-höz tartozó életmód csatorna egyik műsorát. 

A műsorvezető korábban Váczi Gergő oldalán vezette a TV2-höz tartozó életmód csatorna műsorát, március 7-től viszont saját műsorral tér vissza a képernyőre. A Red Carpet című sztármagazin műsorvezetője és szerkesztője is lesz.

Forrás: Facebook/Köböl Anita Official

"A kulisszák mögötti életet mutatjuk meg a nézőknek, mert azt gondolom, a bulvárnak is van olyan része, ami érdekes és informatív is tud lenni. A sztárok, celebek olyan oldalát ismerhetik meg a nézők, amit nem láthatnak. Kiderül, mi történik akkor, mikor nem forog a kamera, mi okoz nekik fájdalmat, és mi örömet" - idézte az Origo Köböl Anita szavait.

Hosszú Katinka elérte álmát! Európa-csúccsal nyert Marseille-benhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-hosszu-katinka-europa-csuccsal-lett-elso-a-golden-tour-versenyen.htmlAz úszónő saját korábbi csúcsát megdöntve győzött 400 méter vegyesen az úszók Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozatának harmadik, utolsó állomásán, Marseille-ben. TV + Sztárok--Tatár Csilla sérelmei és keserűségei. Végre kiadhatta!http://www.life.hu/sztarok/20160304-tatar-csilla-a-kozteve-musorvezetoje-egy-interjuban-keseregte-ki-magat.htmlAz RTL sztárjának, Gönczi Gábornak korábbi felesége, Tatár Csilla az Index újságírójának kesergett egy interjúban. TV2-es meg nem értés, Ördög Nóra érkezése, vita Kárász Róberttel és megannyi sérelem. Még nekünk, a Life-nak is jutott a kritikából és leszólásból. TV + Sztárok--Kulcsár Edina kiakadt a kommentelőktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-kiakadt-azokon-a-kommenteken-amik-azt-allitottak-szinlelte-a-keztorest.htmlA szépségkirálynőt egy kérdéses fotó miatt támadták be, ő pedig megmagyarázta a félreértés miértjét. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs műsora visszatér a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20160304-sebestyen-balazs-gyertek-at-szombat-este-hamarosan-uj-reszekkel-a-tevekepernyon.htmlMárcius 26-án újra látható lesz a Gyertek át szombat este! című szórakoztató show Sebestyén Balázzsal. TV + Sztárok--Lilu egy mesebeli helyre utazott: a Roxfortbahttp://www.life.hu/sztarok/20160304-lila-instagram-oldalara-posztolt-egy-kepet-es-ugy-tunik-a-roxfortba-csoppent.htmlLilu egy rejtélyes helyen járt, mégpedig Harry Potter iskolájában: a Roxfortban. Természetesen ilyen csak a mesékben létezik, de akkor hol volt a gyönyörű műsorvezető? TV + Sztárok--Dukai Regina gyönyörű dekoltázsától hanyatt estünkhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-duka-regina-modell-gyonyoru-dekoltazsatol-hanyatt-estunk.htmlA modell videoklipet forgatott, amelyben vagány szerelésben szelfizett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.