Cunamiriadó testközelből: így menekült meg Éden Barbi Thaiföldön

Forrás: TV2 -
földrengés Thaiföld menekülés cunamiriadó Éden Barbi Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel egykori játékosa Thaiföldön nyaralt éppen azokban a napokban, amikor egy hatalmas, 7,9-es erejű földrengés rázta meg Indonézia nyugati partjait. 

Néhány nappal ezelőtt 7,9-es erősségű földrengés rázta meg Indonézia nyugati partjait. A hatóságok akkor szökőár veszélyére figyelmeztették a térséget, és cunamiriadót rendeltek el. Az Éden Hotel egykori játéka, Meiczinger Barbi éppen Thaiföldön töltötte nyaralását.

Forrás: TV2

"Szerda este 9 körül a többi magyar ismerőssel ültünk a konyhában, beszélgettünk, vacsoráztunk.

"A taxik a hotelekből folyamatosan hozták-vitték a turistákat a biztonságos zónába. Hatalmas kocsisor alakult ki,

Végül felértünk a biztonsági zónába, ahol hetven percet töltöttünk el, mire szóltak, hogy elmúlt a veszély, visszamehetünk a partra

Galambos Lajos: "Azt mondták, ha így folytatom, tepsiben fognak innen kivinni"http://www.life.hu/sztarok/20160225-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-a-bortoneletrol-beszelt.htmlA mulatós zenészt nem csupán lelkileg, hanem testileg is megviselte a börtönlét. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi őszintén beszélt a bent töltött időről és megpróbáltatásairól. TV + SztárokOrigoHarry hercegnél is durvábban bulizik a királyi család 20 éves szépsége, Lady Ameliahttp://www.life.hu/sztarok/20160305-lady-amelia-windsor-a-brit-kiralyi-csalad-20-eves-szepsege-harry-hercegnel-is-durvabban-bulizik.htmlMegvan Harry herceg méltó, ám sokkal bájosabb utódja: Lady Amelia Windsor. A királynő unokatestvérének unokája imád szórakozni, partiról partira jár, és egyes találgatások szerint hamarosan a divatvilágot is beveszi a 20 éves kékvérű lány. TV + SztárokOrigoKate Winslet teljesen ellágyult, hogy Oscart kapott legjobb barátja, Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20160229-igy-reagalt-kate-winslet-szineszno-arra-hogy-oscar-dijat-kapott-leonardo-dicaprio.htmlLáttad már, hogyan hallgatta a díjazott Leonardo DiCaprio beszédét a színésznő? Videó alább. TV + Sztárok--"Mi mindig egyek leszünk" - Elhunyt férjére emlékezett Céline Dion a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-celine-dion-enekesno-rene-angelil-halala-utan-eloszor-lepett-szinpadra-es-ferjere-emlekezett.htmlA világhírű énekesnő René Angélil halála óta először állt színpadra Las Vegasban. TV + Sztárok--Nem túl sok ez kicsit? Lehúzott nadrággal szelfizett Khloe Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20160225-khloe-kardashian-valosagshow-sztar-lehuzta-a-nadragjat-egy-szelfin.htmlEgyelőre nem világos, hogy a K mint Kardashian valóságshow sztárja a hasát, avagy a micsodáját akarta közszemlére tenni Twitteren. TV + Sztárok--"A Berki heréje nem lett megnyomkodva"http://www.life.hu/sztarok/20160224-bulvarrap-hegyi-rolival-a-berki-hereje-nem-lett-megnyomkodva.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.