Bear Gryllsnél a sztárok is a saját vizeletüket isszák - Videó!

videó vizelet sztárok Bear Grylls műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bear Grylls: Mission Survive második évada egyből azzal kezdődött, hogy a résztvevőknek meg kellett inniuk a saját vizeletüket. Videó is készült a nem mindennapi jelenetről!

A brit műsorban több ismert ember - többek között Neil Morrissey, Michelle Collins, Alex Scott - vesz részt egy túlélőtúrán, kieséses rendszerben - írja az Origo.

Íme az ominózus videó:

Az első részben Bear Grylls megitatta a versenyzőkkel a saját vizeletüket, majd szárított rovarokat szolgált fel nekik étel gyanánt.

Az adás után a Twitteren rengeteg kommentelő megjegyezte, hogy bár a műsor nagyon érdekes voltm attól még nem kéne ilyen jeleneteket mutogatni a tévében.

Hoppá! Vajna Tímea ledobta a textilt: Cicájával pózolt!http://www.life.hu/sztarok/20160306-vajna-timea-fehernemuben-allt-kamera-ele-cicajaval-fotoztak-az-uzletasszonyt-foto.htmlAndy Vajna felesége egy különleges fotózás keretein belül saját négylábújával állt kamerák elé, méghozzá fehérneműben. TV + Sztárok--Berki Krisztián elárulta, mit köszönhet neki az országhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-berki-krisztian-facebook-oldalan-tette-kozze-hogy-mit-koszonhet-neki-magyarosrszag.htmlAz Édes Élet sztárja közösségi oldalán tette közzé, hogy többek között mi az, amit ő hozott be Magyarországra! TV + Sztárok--Nem fog az idő az amerikai szépségen, Mena Suvarinhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-elkepeszto-formaban-van-nem-fog-az-ido-a-tinisztaron.htmlUgye emlékszünk még a hamvas kis Mena Suvarira, aki egykor az Amerikai szépségben borzolta Kevin Spacey idegeit. Az 1999-es mozi óta 17 év telt el, de úgy tűnik nem fog az idő vasfoga a szexis főszereplőn. TV + SztárokAFPIstenes Bence új műsorral tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160305-istenes-bence-hamarosan-apa-lesz-addig-is-uj-musorral-ter-vissza.htmlA hamarosan apai örömök elé néző műsorvezető az RTLII-n indul a Hagyjál főzni! című családi főzőverseny házigazdája lesz. TV + Sztárok--Így még nem láthattuk Szabó Zsófit - Felismerhetetlen lett a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-szabo-zsofi-szineszno-es-musorvezeto-uj-kepen-felismerhetetlen.htmlEddig még nem látott oldalát mutatta meg Instagram-követőinek Szabó Zsófi. TV + Sztárok--Az RTL Klubbal tárgyalt titokban Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20160305-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-musorvezetoje-az-rtl-klub-csatornaval-targyalt.htmlAz RTL Klub vezérigazgató-helyettesét, Kolosi Pétert egy budai étteremből kilépve látták a TV2 egykori műsorvezetőjével, Vujity Tvrtkóval. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.