Micsoda bulika: Tücsi bizony belecsapott az éjszakába

buli Tücsi műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aryee Claudia Dedei, vagyis, Tücsi az egyik legkedveltebb hazai műsorvezető, aki korábban a SportKlubon, jelenleg pedig már a Sláger TV-n hódít. Most pedig legújabb partyfotójával borzolja a kedélyeket.

Instagram-oldalának tanúsága szerint a fiatal lány nemcsak a képernyőn, hanem a magánéletben is elképesztően jól néz ki. Hogy ezt bebizonyítsa, megmutatta, hogyan mulatta át a péntek estét:

#blackandwhite #tucsok ⬜️⬛️

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által közzétett fénykép,

A műsorvezető egy igazán dögös ruhadarabot választott ki az estére, melleit szinte alig takarja szexis felsője.

Vajna Tímea ledobta a textilt: Cicájával pózolt!http://www.life.hu/sztarok/20160306-vajna-timea-fehernemuben-allt-kamera-ele-cicajaval-fotoztak-az-uzletasszonyt-foto.htmlAndy Vajna felesége egy különleges fotózás keretein belül saját négylábújával állt kamerák elé, méghozzá fehérneműben. TV + Sztárok--A biszexuális Kristen Stewart újra szerelmes?http://www.life.hu/sztarok/20160305-baratnoje-van-kristen-stewartnak-vagy-megsem.htmlKevesebb, mint egy évig tartott Kristen Stewart és barátnője, Alicia Cargaile románca. A nemrég megjelent képeken pedig a színésznő már egy másik dögös csaj oldalán feszít. Ki a titokzatos hölgy, talán az új barátnő? TV + Sztárok--Berki Krisztián elárulta, mit köszönhet neki az országhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-berki-krisztian-facebook-oldalan-tette-kozze-hogy-mit-koszonhet-neki-magyarosrszag.htmlAz Édes Élet sztárja közösségi oldalán tette közzé, hogy többek között mi az, amit ő hozott be Magyarországra! TV + Sztárok--Sarah Jessica Parker koszorúslánynak állthttp://www.life.hu/sztarok/20160305-sarah-jessica-parker-az-asszisztense-eskuvojen-volt-koszoruslany.htmlA Szex és New York Carrie-je az egykori asszisztense esküvőjén bújt koszorúslányruhába. Ő volt a leggyönyörűbb, de természetesen csak a menyasszony után. TV + Sztárok--Íme, Pamela Anderson utódja: Kelly Rohrbach felöltötte a piros fürdőruháthttp://www.life.hu/sztarok/20160305-kelly-rohrbach-modell-es-szineszno-piros-furdoruhaban-a-baywatch-film-forgatasan.htmlMegkezdődtek a Baywatch-film forgatási munkái - íme, az első képek C. J. Parker új megformálójáról! TV + Sztárok--Nem fog az idő az amerikai szépségen, Mena Suvarinhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-elkepeszto-formaban-van-nem-fog-az-ido-a-tinisztaron.htmlUgye emlékszünk még a hamvas kis Mena Suvarira, aki egykor az Amerikai szépségben borzolta Kevin Spacey idegeit. Az 1999-es mozi óta 17 év telt el, de úgy tűnik nem fog az idő vasfoga a szexis főszereplőn. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.