Tarcsi Zoltán bírósági ítélet dal Kamy lopás Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarcsi Zoltán, művésznevén Jolly magát tüntette fel a „No roxa áj" című dal szerzőjeként, holott azt egy énekesnő írta.

A szép karriert befutott nótát Jolly és Kis Grófo előadásában ismerte meg a nagyközönség. A dal eredi szerzője Dirnberger Tímea Kamy, aki 2007-ben le is védette az Artisjus-nál Cigánylány néven. Az énekesnő később engedélyt adott Jollynak a zenei alap felhasználására, de a mulatós, aki nemrég a Muzsika Tv műsorvezetője lett, sajátjaként jelölte meg – írja a Blikk.

A bírósági szakértők megállapították, hogy az eredeti nótát sajátította ki Jolly, a két mű dallama, felépítése, zenei tempója, hangszerelése és hangneme is azonos.

Kamy a lapnak elmondta, hogy képtelen volt beletörődni a történtekbe: „Arra valóban adtam engedélyt Jollynak, hogy szöveget írjon a dallamra, de arra nem, hogy magát nevezze meg dalszerzőnek, és a jogdíjakat, a dicsőséget élvezze" - mondta az énekesnő, aki elégedett a bírósági ítélettel, az őt megillető jogdíjról pedig majd az Artisjustól kikért adatok alapján a továbbiakban döntenek a tárgyalóteremben.

Gönczi Gábor padlóra küldte volt felesége műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20160307-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetoje-padlora-kuldte-volt-felesege-tatar-csilla-a-kozteve.htmlAz RTL sztárjának, Gönczi Gábornak korábbi felesége ahogy korábban írtuk, nem nagyon találta a helyét vasárnap este a Magyarország szeretlek ! című műsorban. Megnéztük, hogyan teljesít az ex pár a nézettségben. TV + Sztárok--Csupán egy leheletnyi csipkeréteg takarja Sarka Kata testéthttp://www.life.hu/sztarok/20160307-sarka-kata-bordo-voros-csipkes-ruhaban-mutatta-meg-idomait.htmlA műsorvezető idomaira szépen simul rá a dögös, bordó ruha, aminek csipkebetétje csak még vadítóbbá teszi a szerelést. TV + SztárokOrigoKiderült, ki fekszik a Barátok közt jócsajának ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160306-kiderult-ki-fekszik-a-baratok-kozt-jocsajanak-agyaban-nyari-dia-kutyust-posztolt.htmlAzt már tudjuk, hogy Nyári Dia sosem elégedett a popsijával és a combjaival, de amit egyértelműen nagyon szeret, azok bizony a kutyusok.TV + Sztárok--Cunamiriadó testközelből: így menekült meg Éden Barbi Thaiföldönhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-meiczinger-barbi-az-eden-hotel-sztarja-thaifoldon-a-cunamiriadoban-menekult.htmlAz Éden Hotel egykori játékosa Thaiföldön nyaralt éppen azokban a napokban, amikor egy hatalmas, 7,9-es erejű földrengés rázta meg Indonézia nyugati partjait. TV + Sztárok--ByeAlex megelégelte, hogy Varga Viktorhoz hasonlítgatják http://www.life.hu/sztarok/20160305-byealex-megvedte-baratjat-cinthya-dictatort-az-ominozus-fotokrol-irta-a-sztar.htmlAz énekes a hivatalos Facebook-oldalán fejezte ki véleményét az elmúlt napokban felröppent hírek kapcsán. Szerinte Varga Viktornak semmi köze nem volt a róla készült fotósorozathoz. TV + Sztárok--Istenes Bence új műsorral tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160305-istenes-bence-hamarosan-apa-lesz-addig-is-uj-musorral-ter-vissza.htmlA hamarosan apai örömök elé néző műsorvezető az RTLII-n indul a Hagyjál főzni! című családi főzőverseny házigazdája lesz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.