Freddie dalától hangos a külföldi sajtó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
győztes Fehérvári Alfréd Gábor A Dal 2016 Freddie Eurovíziós Dalfesztivál esély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német köztévé eurovíziós oldala szerint Freddie az egyik nagy esélyese a dalfesztiválnak.

A német köztévé eurovíziós oldalán Freddie-ről írnak, akit a dalfesztiválon erős ellenfélnek tartanak. A bejegyzésben kiemelik, hogy Freddie érdes hangja lenyűgöző, ám ellentétben áll „kiskutyás” megjelenésével, és a Pioneer című dalát a Sunrise Avenue és a Nickelback nótáihoz hasonlítják. A hír végén pedig számunkra kedves szavakat olvashatunk: "Magyarország még sosem állt ennyire közel az Eurovíziós Dalfesztivál megnyeréséhez".

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ami külön öröm, hogy a hozzászólok is erősnek tartanak minket: Magyarország mellett Spanyolországot, Olaszországot, Franciaországot, Lettországot és Ciprust tekintik még esélyesnek, rájuk érdemes lesz odafigyelni. Egyesek pedig egészen odáig merészkednek, hogy a dal a top 10-ben is szerepelni fog, így legyen! – olvasható a Mediaklikk.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.