Caramel felesége lehet az év közösségi média-sztárja

Forrás: redlemon -
Caramel feleség jelölt Szilágyi Szilvia social media Glamour Women of the Year
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Szilvi is felbukkant a Glamour Women of the Year 2016 jelöltjei között.

Szilágyi Szilvi, Caramel felesége tavaly alapította meg saját márkáját, ami kézzel készült cipőket, mokaszinokat kínál babáknak. Idén Szilvit is jelölték a Women of the Year új kategóriájára, Az év közösségi média-sztárja címre. Caramel felesége olyan ismert hölgyekkel száll versenybe, mint Garam Judit (NUBU), Iszak Eszter, Dallos Bogi, Nikoletti Petra és Vágó Réka és Dukai Regina.

Forrás: redlemon

„Nem tartom magam sztárnak én is csak egy átlagos, fiatal anyuka vagyok, hétköznapi dolgokkal, még akkor is, ha híres férjem van. Az viszont motivál, hogy megmutassam, fiatalon is lehet teljes értékű életet élni egy kisgyermekkel. Nincs lehetetlen!" – mondta Szilvi.

Visszavonta állítását Farrah Abraham: mégsem akarták őt megerőszakolnihttp://www.life.hu/sztarok/20160309-farrah-abraham-visszavonta-allitasat-nem-akarta-ot-megeroszakolni-az-uber-sofor.htmlA Tinik mamik című sorozatból megismert celeb legújabb hivatalos közleményében cáfolta korábbi kijelentését, amelyben egy Uber-sofőrt nemi erőszakra tett kísérlettel vádolt meg. TV + Sztárok--Kustánczi Lia: "Semmi sem számított, csak azt éreztem, hogy segítenem kell rajta"http://www.life.hu/sztarok/20160309-kustanczi-lia-modell-es-playmate-uj-kutyajarol-danirol-beszelt.htmlÚj taggal bővült a magyar modell és playmate családja, és Lia nem bánja, hogy újdonsült kedvencéről koránál fogva többet kell gondoskodnia. TV + SztárokOrigoBulváRap: "Örödög Nóra tök meztelenül fest"http://www.life.hu/sztarok/20160308-a-bulvarrap-reszeben-szerepel-hajdu-peter-vujity-tvrtko-ordog-nora-kovacs-patricia.htmlA Life.hu rappere ezen a héten sem hagy titeket sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + SztárokOrigoBaukó Éva Alekosztól szeretne gyermekethttp://www.life.hu/sztarok/20160308-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-alekosztol-szeretne-gyermeket.htmlAz Édes Élet sztárja megdöbbentő kijelentéssel állt elő. TV + Sztárok--Újabb világsztár Magyarországon: Penélope Cruz Budaörsön forgat!http://www.life.hu/sztarok/20160308--penelope-cruz-budaorson-forgat-a-sztar-hosszabb-ideig-marad-az-orszagban.htmlBár a sztárt többen látni vélték egy elegáns fővárosi szállodában, a hírek szerint nem ott lakik. Cruz állítólag több hétig hazánkban marad. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa nem félti az állását!http://www.life.hu/sztarok/20160308-csisztu-zsuzsa-musorvezeto-nem-felti-az-allasat-az-atigazolasi-hullam-kapcsan.htmlNagy mozgások vannak a médiában, vezető arcok igazolnak át a konkurenciához. A Life.hu riportere a műsorvezetőt, arról faggatta vannak-e átigazolási tervei. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.