Visszavonta állítását Farrah Abraham: mégsem akarták őt megerőszakolni

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jacopo Raule -
Farrah Abraham Tini mamik megerőszakolás valóságshow sofőr Uber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tini mamik című sorozatból megismert celeb legújabb hivatalos közleményében cáfolta korábbi kijelentését, amelyben egy Uber-sofőrt nemi erőszakra tett kísérlettel vádolt meg.

Farrah Abraham a jelek szerint előbb beszélt, azután gondolkodott. A Tini mamik valóságshow-sorozat egykori sztárja a Page Six-en cáfolta meg korábbi kijelentését, amelyben egy Uber-sofőr szexuális erőszakra tett kísérlettel vádolt meg.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jacopo Raule
BulváRap: "Örödög Nóra tök meztelenül fest"http://www.life.hu/sztarok/20160308-a-bulvarrap-reszeben-szerepel-hajdu-peter-vujity-tvrtko-ordog-nora-kovacs-patricia.htmlA Life.hu rappere ezen a héten sem hagy titeket sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + SztárokOrigoÚjabb világsztár Magyarországon: Penélope Cruz Budaörsön forgat!http://www.life.hu/sztarok/20160308--penelope-cruz-budaorson-forgat-a-sztar-hosszabb-ideig-marad-az-orszagban.htmlBár a sztárt többen látni vélték egy elegáns fővárosi szállodában, a hírek szerint nem ott lakik. Cruz állítólag több hétig hazánkban marad. TV + Sztárok--Freddie dalától hangos a külföldi sajtóhttp://www.life.hu/sztarok/20160308-freddie-a-dal-2016-gyoztesenek-dalatol-hangos-a-kulfoldi-sajto-a-nemetek-szerint-eselyes-az.htmlA német köztévé eurovíziós oldala szerint Freddie az egyik nagy esélyese a dalfesztiválnak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHoppá! Iszak Eszter új szakma felé kacsintgat?http://www.life.hu/sztarok/20160308-iszak-eszter-bovitette-konyhai-tudasat-maltara-utazott-a-gyonyoru-musorvezeto.htmlA dögös műsorvezető imád a konyhapult mögött sertepertélni. Most egy különleges helyre utazhatott, ahol bővíthette az eddigi receptgyűjteményét. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka újabb fontos állomáshoz érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20160309-hosszu-katinka-ujabb-fontos-allomashoz-erkezett-fort-lauderdale-ben-versenyez.htmlKedvenc úszónőnk a Facebook-oldalán jelentette be, hogy tegnap megérkeztek Fort Lauderdale-be. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella: "Már nem kell látszódni, kipakolni, megriszálni"http://www.life.hu/sztarok/20160308-jakupcsek-gabriella-orul-annak-hogy-53-eves-mert-igy-legalabb-mondhat-nemet.htmlA műsorvezető tökéletesen boldog attól, hogy már 53 éves, hiszen így legalább mer nemet mondani, és nem kell mindenáron látszódni, nem kell kipakolni, nem kell megriszálni. Inkább azzal tölti az idejét, hogy megtalálja a megfelelő feladatot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.