Kustánczi Lia: "Semmi sem számított, csak azt éreztem, hogy segítenem kell rajta"

Forrás: Facebook/Kustánczi Lilla -
Kustánczi Lia modell kutya playmate Álom.net vak csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új taggal bővült a magyar modell és playmate családja, és Lia nem bánja, hogy újdonsült kedvencéről koránál fogva többet kell gondoskodnia.
Forrás: Facebook/Kustánczi Lilla

Az ebre a modell-playmate saját bevallása szerint Facebookon talált rá, és azonnal Érdre indult érte, egy privát menhelyre, ahol külföldre költöző idős gazdái hagyták. Lia szerint Danit két másik kutyája is megkedvelte, így most négyesben élnek nagy szeretetben.

Szeretném, ha biztonságban, nyugalomban, szeretetben élne. Miért pont nála éreztem ezt az erős kötődést? Mert úgy érzem, hogy a halott kiskutyám lelke szállt belé

Íme, hazánk leghíresebb szőrgombócai

Te hallottál már Hajdú Milláról, a híres celebcsalád legkisebb tagjáról? Vagy láttad már Schobert Hacsi legutóbbi fotóját? Ne reménykedj, nem a hazai sztárok eltitkolt, törvényen kívüli gyermekeiről rántjuk le most a leplet – itt egy sokkal vidámabb, no meg szőrösebb témával foglalkozunk inkább: bemutatjuk nektek a hazai sztárcsaládok méltán híres házi állatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.