Apáti Bence az Operaháztól a TV2-höz vezető útról mesélt

Forrás: Marton Szilvia -
Kismenők TV2 balettművész Operaház zsűri Apáti Bence Magyar Állami Operaház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Kismenők című műsorának zsűritagját arról faggattuk, hogyan került az Operaház színpadáról a kereskedelmi csatornához.

Apáti Bence baletművész 15 éve sikert sikerre halmoz az Operaház színpadán, most azonban egy teljesen új feladat vár rá.

Forrás: Marton Szilvia

„Amikor csörgött a telefon és behívtak castingra, meglepődtem, de végül engedtem a csábításnak és beadtam a derekam. Amikor a válogatáson voltam, pont a mi négyesünk mutathatta meg magát Ábel Anitával, Lajtai Katival és Hajós Andrással. Annyira jól működött a kémia közöttünk, hogy nagyjából meg is tippeltem, hogy esélyesek vagyunk a zsűriben. Azért be kell valljam, amikor felhívtak, hogy jöjjek, szerződjek. Akkor nagyon meglepődtem" – kezdte Bence, akit arról is faggattam, hogyan érinti majd a médianyilvánosság, ami ezzel a feladattal jár.

„Aktív médiafogyasztó vagyok, így értem, hogy működik a kereskedelmi média. Tudom, mit jelent az, amikor 1200 ember előtt lépek fel az operában és milyen, amikor egy kereskedelmi csatornán egymilliós a nézettség. Ma, amikor felszálltam a buszra, arra gondoltam, hogy bár 15 éve vagyok az Operaház balett szólistája, valószínűleg ez az utolsó nap az elkövetkezendő időszakban, amikor még van inkognitóm. Nap mint nap foglalkoztat ez a gondolat, de bízom benne, hogy pozitív tapasztalataim lesznek a médiaszerepléssel kapcsolatban" – magyarázta Bence.

Kisbabát vár a Crystal együttes egykori énekesnője, Lajtai Kati http://www.life.hu/csalad/20160309-lajtai-kati-kisbabat-var-csodasan-fest-a-crystal-egyuttes-egykori-enekesnoje-foto.htmlA 38 éves művésznő a Kismenők mai sajtótájékoztatóján mutatta meg először a pocakját a sajtónak. A baba nyáron fog világra jönni. CsaládOrigoMegvannak a TV2 új tehetségkutatójának zsűritagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160309-tv2-uj-gyermek-tehetsegkutatojanak-a-kismenoknek-megvannak-a-zsuritagjai.htmlA TV2 gyermek tehetségkutatójában, a Kismenőkben, a vállalkozó szellemű lurkóknak kedvenceik előtt kell bizonyítani. TV + Sztárok--Schobert Norbert: "Végleg elaludt az én legjobb barátom"http://www.life.hu/sztarok/20160310-schobert-norbert-fitnesz-edzot-hatalmas-banat-erte-mert-kutyusa-meghalt.htmlA fitneszguru gyászol, mert imádott kutyája, Szulti ma reggel elpusztult. TV + Sztárok--Vidéken még tudnak a lányok tisztességesen kézimunkáznihttp://www.life.hu/sztarok/20160309-hamarosan-indul-a-farm-cimu-reality-az-rtl-klubon-ahol-kiderult-videken-meg-tudnak-a-lanyok.htmlHamarosan indul a Farm című műsor az RTL Klubon, ahol biztos, hogy a múlt századi körülmények kifognak majd a városból érkezett szereplőkön. TV + Sztárok--Kit parodizálnak legközelebb PamKutyáék?http://www.life.hu/sztarok/20160309-pamkutyaekat-a-parodoista-parost-arrol-faggattuk-melyik-magyar-egyuttest-parodizaljak-ki-legkozelebb.htmlA vicces párost, akik a legnagyobb magyar slágereket gondolják újra, a Life.hu riportere faggatta. TV + Sztárok--Dr. Zimány Linda a celeb perekről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20160309-dr-zimany-linda-egykori-modell-a-celeb-perek-tendenciajarol-meselt.htmlA Life.hu újságírója viccesen arról faggatta az egykori modellt, mennyire fordul elő itthon, hogy újságírók perelnek celebeket, mert valótlanságokat állítanak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.