Énekesnőnek áll Demcsák Zsuzsa?

Forrás: Facebook/Zsuzsa Demcsák -
Demcsák Zsuzsa A Nagy Duett Cinthya Dictator Varga Viktor Szente Vajk Schobert Norbert Fluor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt hamarosan nem csak a TV2 reggeli műsorában láthatjuk, hanem egy új oldaláról is megismerhetjük, bár saját bevallása szerint nincsen túl jó hangja.

Áprilistól ismét elindul a TV2 népszerű és szórakoztató showműsora, A Nagy Duett, melyben rengeteg új arc mutatja majd be énektudását, köztük állítólag Demcsák Zsuzsa is - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Zsuzsa Demcsák

A műsorvezető ugyan nem válaszolt egyértelműen arra, hogy valóban szerepelni fog-e az éneklős versenyben, de ha igen, akkor rengeteg vicces pillanatra számíthatunk.
“A Nagy Duett? Nagyon vicces a feltételezés, mert édesanyám már gyerekkoromban azért könyörgött, hogy ne énekeljek” - válaszolt Zsuzsa a lap kérdésére.

A műsorvezető mellett állítólag még szerepelni fog a műsorban a többi között Schobert Norbi, Berki Krisztián, Kulcsár Edina és Fluor is, valamint Varga Viktor és Cinthya Dictator szintén megcsillogtatják majd az énektudásukat. Nagy meglepetésre a lap információi szerint a Magyarország, szeretlek! műsorvezetője, Szente Vajk is feltűnik A Nagy Duettben.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A TV2 sajtóosztálya még nem erősítette meg ezeket az információkat, a lap megkeresésére csak annyit válaszoltak, még nem érkezett el az ideje, hogy felfedjék a szereplőket. Az viszont kiderült, hogy az MTVA nem zárkózik el attól, hogy Szente Vajk máshol is bizonyítsa tudását.

“Szente Vajk amellett, hogy kiváló műsorvezetője a Magyarország, szeretlek! vetélkedőnek, nagyon jó énekes, színész és rendező is. Ennek köszönhetően számtalan színvonalas produkcióhoz kapcsolódik a neve és személye, mely feladatokat az MTVA-s elfoglaltságaival összeegyeztetve végzi” – tudatta a köztévé sajtóosztálya.

Marija Sarapova: “Újra teniszezni fogok”http://www.life.hu/sztarok/20160310-marija-sarapova-facebook-posztban-uzente-hogy-ujra-teniszezni-akar.htmlA világklasszis teniszezőről a napokban derült ki, hogy megbukott egy doppingteszten. A hír mindenkit letaglózott, de Sarapova nem adja fel. TV + SztárokAFPKulcsár Edina: "A depresszió határán álltam"http://www.life.hu/sztarok/20160310-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-aktiv-musorvezetoje-a-depresszio-hataran-allt.htmlA szépségkirálynő nehéz időszakon van túl, de amióta sikerült elengednie a múltat és továbblépett, sokkal boldogabb. TV + Sztárok--Bochkor Gábor újra kiverte a biztosítékot: "Mi férfiak előjognak tartjuk, hogy mi csaljuk meg a párunkat"http://www.life.hu/sztarok/20160311-bochkor-gabor-a-megcsalasrol-beszelt-vadaszoszton-termeszetes-a-ferfiakba-van-kodolva.htmlFélrelépési statisztikák kapcsán fejtette ki sajátos véleményét Bochkor Gábor a Music FM Önindítójában. TV + Sztárok--A Forma 1-es világbajnok egy Playboy-modellel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-playboy-modell-a-forma-1-es-vilagbajnok-uj-kedvese.htmlA Forma 1-es világbajnok, Jenson Button a válása után nem maradt túl sokáig facér. Ráadásul új barátnője nem más, mint egy Playboy-modell. TV + SztárokAFPMédiahatóság: A Való Világ 7 szabályt szegett, de nem büntetik http://www.life.hu/sztarok/20160310-valo-vilag-7-sulyosan-megszegte-a-kiskoruakra-vonatkozo-szabalyokat-nem-buntetik.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerint a műsor veszélyeztette a kiskorúakat, a testület azonban egyelőre nem büntetheti meg a műsorszolgáltatót. TV + Sztárok--Madonna újabb örökbefogadást tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-madonna-ujabb-gyereket-akar-adoptalni.htmlKépzeljétek, a legfrissebb hírek szerint Madonna egy újabb gyereket akar örökbefogadni! Ráadásul miután az énekesnő kiborult, mert a fia, Rocco inkább az apjával akar élni Londonban, talán nem is olyan meglepő, hogy a tervek szerint egy kisfiúval bővül a család. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.