Vajna Timi maci munkahely jótékony cél megváltozott munkaképesség Andy Vajna Törőcsik Mari Fogadj Örökbe Egy Macit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna és felesége a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány támogatói és örökbefogadott macijuknak most új lakhelyet találtak.

Vajna Timi egy olyan kávézó megnyitóján járt, amely megváltozott munkaképességű embereknek biztosít munkahelyet.

Forrás: Facebook/Vajna Timi

„Decemberben örökbe fogadtam Palvin Barbara és Törőcsik Mari maciját az alapítvány megsegítésére. Úgy gondoltam, hogy ezek a macik ebben a kávézóban lennének a legjobb helyen (eddig nálunk laktak), így jövő héttől ti is megcsodálhatjátok őket. Reméljük, hogy minél több ilyen hely nyílik majd Magyarországon és ezúton is gratulálunk Kárász Róbertnek, aki időt és munkát nem kímélve, hónapok óta azon dolgozott, hogy ez a nagyszerű ötlet megvalósuljon" - írta Timi a kép mellé.

Hosszú Katinka bedurvult: brutális módszerrel edzi testét az úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20160311-hosszu-katinka-vilagbajnok-es-olimpikon-uszono-jeges-furdovel-edzi-testet.htmlA világbajnok úszónő és olimpikon mindent bevet a sikerért: kemény felkészülésének pillanatát közösségi oldalán osztotta meg. TV + SztárokAFPKulcsár Edina: "A depresszió határán álltam"http://www.life.hu/sztarok/20160310-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-aktiv-musorvezetoje-a-depresszio-hataran-allt.htmlA szépségkirálynő nehéz időszakon van túl, de amióta sikerült elengednie a múltat és továbblépett, sokkal boldogabb. TV + Sztárok--Médiahatóság: A Való Világ 7 szabályt szegett, de nem büntetik http://www.life.hu/sztarok/20160310-valo-vilag-7-sulyosan-megszegte-a-kiskoruakra-vonatkozo-szabalyokat-nem-buntetik.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerint a műsor veszélyeztette a kiskorúakat, a testület azonban egyelőre nem büntetheti meg a műsorszolgáltatót. TV + Sztárok--"Nekem üzenetem van ezzel a képpel" - Meztelen fotójáról beszélt Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20160310-ordog-nora-musorvezeto-meztelen-fenykeperol-beszelt.htmlIndítaná-e gyermekeit tehetséggondozó műsorban? Szükséges volt-e a meztelenség legújabb könyvének borítóján? Többek között ezekről beszélt Ördög Nóra a Life.hu riporterének. TV + Sztárok--Dj Seherezádé tökéletes Barbie-testet villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160310-dj-seherezade-az-rtl-klub-valovilag-egykori-sztarja-tokeletes-barbie-testet-villantott.htmlA Való Világ egykori sztárjának alakja olyan, mintha vonalzóval és körzővel tervezték volna meg. TV + Sztárok--Bochkor Gábor újra kiverte a biztosítékot: "Mi férfiak előjognak tartjuk, hogy mi csaljuk meg a párunkat"http://www.life.hu/sztarok/20160311-bochkor-gabor-a-megcsalasrol-beszelt-vadaszoszton-termeszetes-a-ferfiakba-van-kodolva.htmlFélrelépési statisztikák kapcsán fejtette ki sajátos véleményét Bochkor Gábor a Music FM Önindítójában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.