Facebookon esett egymásnak Bajor Imre özvegye és egykori kezelőorvosa

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére -
vita Bajor Imre halál özvegy Facebook daganat természetgyógyászat rák (betegség) Bajor Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhunyt színész özvegye, Bajor Ildikó Facebookon szólalkozott össze a néhai férjét kezelő természetgyógyásszal, Vargh Zoltánnal.

Hatalmas vita robbant ki Boldogkői Zsolt molekuláris biológus Facebook oldalán, miután az MTA doktora megosztotta a Népszabadságon közzétett vitát, amelyben többek között

Köszönöm, Zsolt! És valóban így gondolom, talán nem vagyok egyedül.

Bajor Imre 2014 augusztusában hunyt el Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére

Erre reagált később a Bajor Imrét kezelő természetgyógyász, Vargha Zoltán, aki kommentjében "mentálisan halmozottan hártányos helyzetűnek" nevezte Vágót, és hozzátette: "barátom intelligenciahányadosa is akkomodálódott a XXI. századéhoz." Később hazugnak nevezte a műsorvezetőt, és sértegette őt.

Vágó István: És egy vesszőparipám: felül kell vizsgálni az alternatív medicina korábbi törvényes szabályozását, sőt, a szükséges korrekciók érdekében javaslattal kell élni az EU felé is.

Közzétette: Zsolt Boldogkoi2016. március 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.