Glamour Woman of the Year Szilágyi Szilvia Molnár Ferenc Caramel Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Ferenc Caramel felesége, a szépséges Szilvi a Glamour Gála díjazottjai közt van. Caramel nagyon büszke rá.

"Büszke vagyok rá, hogy Szilvit a social media sztárok között jelölték. Örömmel kísértem el, még akkor is, ha nem szeretem a tömeget" - mosolygott Caramel, és elárulták, kislányukra Szilvi édesanyja vigyáz a gála alatt.

Forrás: Life.hu

II. Erzsébet királynő 78 évvel ezelőtt pingvineket kergetetthttp://www.life.hu/news/20160317-ii-erzsebet-kiralyno-pingvineket-kergetett-78-evvel-ezelott.htmlII. Erzsébet brit királynő csütörtökön ellátogatott a londoni állatkertbe, ahol megnyitotta az Oroszlánok Földje kiállítást. Ennek apropóján napvilágot látott egy szintén a fővárosi állatkertben készült 1938-as fotó, amelyen a kis Erzsébet egy pingvint kerget. News--Mark Zuckerberg manónak öltöztette a kutyáját: Vicces fotó!http://www.life.hu/news/20160317-mark-zuckerberg-igy-tartja-a-szent-patrik-napot-kutyajat-oltoztette-be-foto.htmlAz íreknek ma nem kellett bemenniük a munkahelyükre, este pedig hatalmas tivornya veszi kezdetét. Ma van ugyanis Írország védőszentjének, Szent Patrik halálának a napja, melyre a Facebook vezér is megemlékezett. News--72 évesen meghalt Frank Sinatra fiahttp://www.life.hu/news/20160317-ifjabb-frank-sinatra-72-evesen-eloadokorutjan-halt-meg.htmlIfjabb Frank Sinatra apja nyomdokaiba lépve zenészként, előadóként és karmesterként tevékenykedett. Váratlanul hunyt el.News--Az utcán harsogó Beatles-től még egy idős néni is táncra perdülthttp://www.life.hu/news/20160316-a-zene-osszehozta-egy-tancra-a-jarokeloket-meg-egy-idos-nenit-is.htmlÍme a bizonyíték, hogy a zene és a tánc szeretete összehoz. Így volt ez Brightonban is, ahol egy rádióból szóló Beatles-számtól mindenki bezsongott, még egy idős néni is. NewsThinkstockElhunyt a világhírű bűvész, Paul Danielshttp://www.life.hu/news/20160317-paul-daniels-buvesz-meghalt.htmlA britek kedvenc tévésztárja és a bűvészvilág egyik legkiválóbbika 77 éves volt. NewsOrigoIsmét 8000 méter feletti hegyre készül Klein Dávidhttp://www.life.hu/news/hirdetes/20160317-ismet-8000-meter-feletti-hegyre-keszul-klein-david.htmlA hegymászás szerelmese a 8091 méteres Annapurna csúcsát vette célba, természetesen oxigénpalack és teherhordók segítsége nélkül, ahogy ezt már tőle megszokhattuk.Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.