"Morális kérdés, hogy lesz-e csirkevágás a Farmon"

Forrás: RTL Klub -
csirkevágás kulisszatitkok Farm (reality) Reality RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kónya Gergely kreatív főszerkesztővel beszélgettünk, és megtudtuk, hogyan boldogulhatnak majd a versenyzők a középkori körülmények között. Sőt, az is kiderült, hogy egy ismert arc fogja mentorálni a szereplőket. 
Forrás: RTL Klub

Tehát, ha mondjuk, megfejik a tehenet, és a tejből köpülnek vajat, ezért cserébe adunk nekik luxuscikkeket, például cigarettát.

Fürdőszoba dézsával és lavórokkal Forrás: RTL Klub

nyilván ez egy morális kérdés lesz a játékosok között, hogy levágják-e a csirkét. Ha úgy döntenek, hogy levágják, azt adásban nem mutatjuk.

A játék menete:


Lesz kiválasztás, ahol egymás szemébe mondják, kit küldenének haza, majd lesz kihívás, és lesz egy párbaj, aki ezt elveszti, annak véget ér a játék. Tulajdonképpen egy feladaton múlik, ki marad játékban. A műsor legvégén azonban a nézők döntenek a nyertesről.
Nádai Anikó két pasival feküdt összehttp://www.life.hu/sztarok/20160314-nadai-aniko-az-rtl-klub-farm-cimu-realityjenek-musorvezetoje-ket-pasival-fekudt-ossze.htmlAz RTL Klub sztárja a szénaboglyában hancurozott, egy kackiás bajuszos férfival és műsorvezető társával. TV + Sztárok--19. századi körülmények várják a Farm lakóit - Fotók a helyszínről!http://www.life.hu/sztarok/20160317-pottyantos-vece-es-tejkopules-ez-var-a-farm-jatekosaira-kepek-a-helyszinrol.htmlNapokon belül 14 elszánt játékost ismerhetünk meg az RTL Klub új valóságshow-jában. A Life.hu ellátogathatott a Farm helyszínéül szolgáló tanyára, ahol közelebbről is szemügyre vehettük a játékosok új otthonát. TV + SztárokOrigoFacebookon esett egymásnak Bajor Imre özvegye és egykori kezelőorvosahttp://www.life.hu/sztarok/20160317-bajor-imre-ozvegye-ildiko-facebookon-vitazott-az-ot-kezelo-vargha-zoltan-termeszetgyogyasszal.htmlAz elhunyt színész özvegye, Bajor Ildikó Facebookon szólalkozott össze a néhai férjét kezelő természetgyógyásszal, Vargh Zoltánnal. TV + Sztárok--Vágó István bocsánatot kért Bajor Imre özvegyétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-vago-istvan-bocsanatot-kert-bajor-imre-ozvegyetol-ildiko-asszonytol.htmlHatalmas vita robbant ki az alternatív gyógyászat körül a Facebookon, Bajor Imre egykori kezelője, Vargha Zoltán és a műsorvezető között. TV + Sztárok--Liptai Claudia tudja, hogyan kell hangulatot teremtenihttp://www.life.hu/sztarok/20160318-liptai-claudia-szineszno-es-musorvezeto-a-hal-a-tortan-musorban-video.htmlA színésznő-műsorvezető a héten újra visszatért a Hal a tortán című műsorba Till Attila oldalán. Nem először láthatjuk Claudiát a show-ban – most ezekre a pillanatokra emlékezünk. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi lánya bikiniben élvezi a napsütésthttp://www.life.hu/sztarok/20160318-lagzi-lajcsi-lanya-galambos-boglarka-anna-bikiniben-sutkerezik-mexikoban.htmlA mulatós zenész legidősebb gyermeke kihasználja a családi kiruccanást. Csinos alakját kétrészes fürdőruhában csodálhatjuk meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.