párkapcsolat szerelem Kulcsár Edina Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép műsorvezető már új párja oldalán jelent meg az idei Glamour Gálán. A Life.hu kérdéseire örömmel válaszoltak, sőt még néhány magánéleti titkot is elárultak. 

Kulcsár Edina pár héttel ezelőtt mutatta meg először a kamerának Andrást, akivel már korábban is ismerték egymást. A pár szinte sugárzott a boldogságtól, és szívesen meséltek az együtt töltött hétköznapokról is.

Sarka Kata nagy bejelentésre készül: Vajon mit titkol? http://www.life.hu/sztarok/20160318-sarka-kata-titkolozott-a-kamerak-elott-ujdonsagokkal-keszul-a-csinos-musorvezeto.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Sarka Katát faggatta, aki egyelőre nem szeretne nyilatkozni pár jövőbeli tervével kapcsolatban. TV + Sztárok--Vágó István bocsánatot kért Bajor Imre özvegyétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-vago-istvan-bocsanatot-kert-bajor-imre-ozvegyetol-ildiko-asszonytol.htmlHatalmas vita robbant ki az alternatív gyógyászat körül a Facebookon, Bajor Imre egykori kezelője, Vargha Zoltán és a műsorvezető között. TV + Sztárok--Bódi Sylvi oroszlánszelídítőnek állt http://www.life.hu/sztarok/20160317-bodi-sylvi-az-afrikai-szenegalban-oroszlanok-kozott-kalandozik.htmlA modell most épp a nyugat-afrikai Szenegálban időzik egy kicsit, és ha már ott járt, meglátogatta az oroszlánokat is. TV + SztárokOrigoBulvárrap: "Lagzi Lajcsi nem Olaszba' nyomja"http://www.life.hu/sztarok/20160317-bulvarrap-hegyi-rolival-a-celebekrol.htmlEzen a héten is értesülhetsz a legfrissebb hírekről, ami a celebvilágban történik. Hegyi Roli elreppeli neked.TV + Sztárok--Ilyen keményen bulizott Madonna a 80-as évekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-igy-bulizott-madonna-a-80as-evek-new-yorkjaban.htmlÉlénk és cenzúrázatlan fotókon láthatjuk, milyen volt a még csak bimbózó művészek és zenészek élete a városban, ami soha nem alszik. TV + SztárokOrigoKirály Linda esküvőre készül - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160316-kiraly-linda-koszoruslany-lesz-testvere-eskuvojeben-segedkezik-a-magyar-enekesno.htmlAz énekesnő hamarosan New Yorkba utazik öccse, Ben esküvőjére, ahol nem csak az előkészületekben segít, hanem énekelni is fog. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.