Majka kiakadt, perrel fenyeget

Fotó: Polyák Attila - Origo -
cikk Facebook Majka énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper kiakadt a túlzó címek miatt, és nem érzi korrektnek, hogy a privát oldaláról szerzett információkat eltúlozzák, főleg ha betegségről van szó. 

Majka a Facebookon tette közzé, hogy nem érti, honnan szedik a bátorságot egyes újságírók ahhoz, hogy a privát oldalára kitett bejegyzéséből teljesen elferdített cikkeket hozzanak létre.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Most látom, hogy tele a net azzal, hogy rosszul lettem és már megműtötték a szívem kétszer, és le kell állnom.

Egy átlag cikkolvasó azt gondolja, hogy ez a manus mindenből hírt akar csinálni. Mindegy neki, csak szerepeljen. És igazuk van!

Anyám meg nagyanyám levegőt kapkodva hívott fel, hogy mi a baj, kórházban vagyok-e" - írta az énekes, aki legközelebb jogi útra tereli a hasonló ügyeket.

Gregor Bernadett nem királynőként éli a mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20160318-gregor-bernadett-szineszno-a-tv2-edes-elet-sztarja-nem-kiralynokent-eli-a-mindennapjait.htmlA színésznő őszintén mesélt arról, milyen keményen dolgoznak párjával és ezt miért szerette volna megmutatni az Édes Élet kamerái előtt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDobó Kata: "Ennél nagyobb szerelem nem volt az életemben, és nem is lesz"http://www.life.hu/sztarok/20160318-dobo-kata-szinesznonek-lanyanal-szofinal-nem-lesz-nagyobb-szerelem-az-eleteben.htmlA színésznő számára az anyaság és kislánya, Szofi jelenti a legnagyobb szerelmet, amely úgy véli, a női-férfi kapcsolatokat is képes megváltoztatni. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVágó István bocsánatot kért Bajor Imre özvegyétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-vago-istvan-bocsanatot-kert-bajor-imre-ozvegyetol-ildiko-asszonytol.htmlHatalmas vita robbant ki az alternatív gyógyászat körül a Facebookon, Bajor Imre egykori kezelője, Vargha Zoltán és a műsorvezető között. TV + Sztárok--Caramel: "Büszke vagyok Szilvire"http://www.life.hu/sztarok/20160317-molnar-ferenc-caramel-felesege-a-glamour-dijazottak-egyik-jeloltje.htmlMolnár Ferenc Caramel felesége, a szépséges Szilvi a Glamour Gála díjazottjai közt van. Caramel nagyon büszke rá.TV + Sztárok--19. századi körülmények várják a Farm lakóit - Fotók a helyszínről!http://www.life.hu/sztarok/20160317-pottyantos-vece-es-tejkopules-ez-var-a-farm-jatekosaira-kepek-a-helyszinrol.htmlNapokon belül 14 elszánt játékost ismerhetünk meg az RTL Klub új valóságshow-jában. A Life.hu ellátogathatott a Farm helyszínéül szolgáló tanyára, ahol közelebbről is szemügyre vehettük a játékosok új otthonát. TV + SztárokOrigoDögös kaszkadőr, és egykori chippendale fiú is lesz a Farm játékosai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160317-az-rtl-klub-farm-cimu-musoranak-szereploi-kozott-dogos-kaszkador-es-egykori-chippendale-fiu-is-lesz.htmlMárcius 21-től indult az RTL Klub új műsora, ahol meglehetősen puritán körülmények között kell helyt állniuk a versenyzőknek. A városi luxushoz szokott szereplőknek nem lesz könnyű dolguk! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.