Sarka Kata nagy bejelentésre készül: Vajon mit titkol?

Sarka Kata Glamour Woman of the Year szépségverseny Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Sarka Katát faggatta, aki egyelőre nem szeretne nyilatkozni pár jövőbeli tervével kapcsolatban. 

A csinos műsorvezető férje, Hajdú Péter nélkül érkezett az idei Glamour Gálára, mert elmondása szerint ez az esemény úgyis inkább csajos program. Szó esett az idei Magyarország Szépe versenyről is, ám erről a témáról Kata már nem szívesen beszélt.

Sebestyén Balázs újra képernyőre kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-sebestyen-balazs-visszater-a-gyertek-at-szombat-este-ujra-ismert-emberek-jatszanak-majd.htmlMárcius 26-án visszatér az RTL Klubra a népszerű gameshow, a Gyertek át szombat este. Persze a műsorvezető személye továbbra sem változik. TV + Sztárok--Nem jön haza Galambos Lajos? - Csillagászati összegért árulja birtokát http://www.life.hu/sztarok/20160318-galambos-lagzi-lajcsi-nem-jon-haza-mexikobol.htmlNéhány napja még úgy lehetett tudni, hogy Lagzi Lajcsi Olaszországba utazott, később kiderült, Mexikóban van családjával. A legfrissebb hírek szerint előfordulhat, hogy kint várhatja meg az ítéletet, ráadásul a birtokát is árulja. TV + Sztárok--Az ENSZ megbízottjaként utazott Görögországba Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160317-angelina-jolie-az-ensz-kulonleges-megbizottjakent-latogatott-el-gorogorszagba.htmlA színésznő szerdán érkezett meg az országba, hogy felhívja a figyelmet a menekülő családok helyzetére. TV + Sztárok--Varnus Xavér: "Berlinben nagyon jó helyen vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20160317-varnus-xaver-jol-erzi-magat-berlinben-koltozesenek-okairol-meselt-a-orgonamuvesz.htmlAhogy korábban mi is megírtuk, az orgonaművész felszámolta itthoni életét, és végleg Berlinbe költözött. Elárulta, hogy igen komoly indokai voltak a váltásnak. TV + Sztárok--Irina Shayk alakja még egy szamarat sem hagy hidegenhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-irina-shayk-orosz-modell-szamarra-es-mely-dekoltazzsal-szelfizett.htmlA 30 éves modell elképesztő idomaival még egy állatot is képes teljesen levenni a lábáról. Kifeküdt a csacsi Irinától! TV + SztárokOrigo19. századi körülmények várják a Farm lakóit - Fotók a helyszínről!http://www.life.hu/sztarok/20160317-pottyantos-vece-es-tejkopules-ez-var-a-farm-jatekosaira-kepek-a-helyszinrol.htmlNapokon belül 14 elszánt játékost ismerhetünk meg az RTL Klub új valóságshow-jában. A Life.hu ellátogathatott a Farm helyszínéül szolgáló tanyára, ahol közelebbről is szemügyre vehettük a játékosok új otthonát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.