"Az én testem, az én döntésem" - Anyaszült meztelenül fotózták Lilut

pucérkodás Lilu Kormos Anett RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik női magazin a feminizmus témája köré épülő lapszámában mutatta meg meztelen testét Lilu. "Az én testem, az én döntéseim" – vallja a műsorvezető. A Dumaszínházból ismert Kormos Anett azonban másképp látja a pucérkodós ügyet. 

Az ELLE magazin áprilisi számában látható az RTL Klub műsorvezetője meztelenül, természetesen egy interjú társaságában, amelyben többek között az alábbiak olvashatók: "Fontos, hogy minden nőnek legyen meg a szabadsága, hogy arra és úgy használja a testét, amire és ahogyan akarja. Senkinek ne kelljen elvárásoknak, a korszellemnek vagy a divatnak megfelelnie. Ma már én is jól ismerem, és jóban is vagyok a testemmel" – fejti ki Lilu.

Forrás: Facebook/ Lilu

Kormos Anett erre reagált, aki D. Tóth Kriszta lapján, a Wmn.hu-n tette közzé véleményét:

"Kérek minden nőt, hogy hagyja abba a vetkőzéssel való küzdelmet az egyenjogúságért, ugyanis ez egy akkora faszság, hogy nemsokára gutaütést kapok tőle. (...) Kiakadunk, ha a férfiak számára nem vagyunk többek egy eldobható testnél, közben mi is úgy gondoljuk, semmi más haszna nincs, mint hogy eladjunk vele valamit? Ráadásul pont azt, hogy egyenjogúak vagyunk??? (...) Aki vetkőzik, írja oda azt, hogy levetkőztem, mert eleget fizettek érte. Vagy hogy nagyon szerettem volna, ha szép pucér fotók készülnek ró­lam. Csak engem ne tessék ebbe belekeverni! Az én nevemben, az én egyenjogúságomért ne! Az enyémért senki se! Mert én ettől csak kevésbé érzem magam annak!” - írta.

Fotó: Origo

"Minden szavát vállalom az írásomnak, és a témával kapcsolatos gondolataimat már mind papírra vetettem" - nyilatkozta a Borsnak Anett.

A napilap Lilut is megkereste a témával kapcsolaban: "Az ELLE magazinban mindent elmondtam a témával kapcsolatban, Kormos Anett véleményére pedig nem szeretnék reagálni" - válaszolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.