Kormos Anett Facebookját felrobbantotta a meztelen Liluról szóló cikke

Forrás: Facebook/Lilu, MTI/Zih Zsolt -
pucérkodás feminizmus Lilu Kormos Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, az  egyik női magazin a feminizmus témája köré épülő lapszámában mutatta meg meztelen testét Lilu. "Az én testem, az én döntéseim" – vallja a műsorvezető. A dumaszínházas Kormos Anett pedig nem tett lakatot a szájára és elmondta, miként látja ő ezt a pucérkodást. 

Kormos Anett D. Tóth Kriszta lapján, a Wmn.hu-n tette közzé véleményét:

"Kérek minden nőt, hogy hagyja abba a vetkőzéssel való küzdelmet az egyenjogúságért, ugyanis ez egy akkora faszság, hogy nemsokára gutaütést kapok tőle. (...) Kiakadunk, ha a férfiak számára nem vagyunk többek egy eldobható testnél, közben mi is úgy gondoljuk, semmi más haszna nincs, mint hogy eladjunk vele valamit? Ráadásul pont azt, hogy egyenjogúak vagyunk??? (...) Aki vetkőzik, írja oda azt, hogy levetkőztem, mert eleget fizettek érte. Vagy hogy nagyon szerettem volna, ha szép pucér fotók készülnek ró­lam. Csak engem ne tessék ebbe belekeverni! Az én nevemben, az én egyenjogúságomért ne! Az enyémért senki se! Mert én ettől csak kevésbé érzem magam annak!” - írta.

Forrás: Facebook/Lilu, MTI/Zih Zsolt

Anett a Facebookján is megosztotta a cikket, amelyet rengetegen megosztottak, még többen lájkoltak és sok sok hozzászólás is született. Ezekből szemezgettünk.

Amúgy a női magazinok ellentmondásairól annyit, hogy az egyik oldalon azt hirdetik hogy fogadd el magad amilyen vagy, aztán kettőt lapozol és jönnek a fogyókúrás tippek, a plasztikai sebészet reklámok meg a kozmetikai kezelések...

Elolvastam, amit Lilu nyilatkozott a magazinban. És egyszerűen nem értem az összefüggést az életéről hozott döntések szabadsága és a testének elfogadása, felhasználása között.

Zseniális vagy Anett! Szerintem az olyan Nők mint Te, tesznek a legtöbbet a Női egyenjogúságért. Azzal ahogy gondolkodsz, azzal ahogy kommunikálsz, azzal ahogy viselkedsz, azzal ahogy élsz! Hajrá! Szerintem a férfiak túlnyomó része ilyen Nőket szeretne maga körül...

Lilu vetkőzésének leginkább két oka lehet, és az egyenjogúsághoz egyiknek sincs sok (semmi) köze: 1. Eleget fizettek érte, ahogy az a cikkben is szerepel. Mondjuk szerintem ez a kisebb ok, mert ha csak ez számítana, már 10-15 éve is levetkőzhetett volna (sőt... és most jön a lényeg). 2. Ha jól tudom, az idén volt/van/lesz 40 éves, és a nőknél (is) ez a vízválasztó kor, amikor nagyon szeretnék elhinni/megmutatni, hogy még mindig elég fiatalok és elég jól néznek ki a publikus vetkőzéshez. Dehogy gondolt ő az egyenjogúságra közben.

Ha már vetkőzős kampány akkor a PETA szőrmeellenes kampánya talán még értelmet adott neki. " I'd rather go naked, than wear fur" . Amúgy egyetértek Anettel az én nevemben se vetkőzzön le senki, pláne úgy, hogy csak halkan merem megsúgni mert manapság már ez is ciki, de én nem vágyom akkora nagy egyenjogúságra, sőt ha nem lenne ez is megbélyegezve, esküszöm kibékülnék a jó családanya háziasszony, "háttérmenedzser "szereppel is. Persze tudom, hogy ez manapság már kihalófélben van.

Örülök hogy végre egy nő is észrevette ezt az álságos viselkedést amit sok nő folytat akár a nőiességről, munkáról legyen szó.Mindenki aki levetkőzött valószinüleg elég pénzt kapott hogy megtegye.De a nők jórészére jellemző ez a mismásolás sajnos.Nem a női magazinok alapján kéne kinézniük hanem legyenek önmaguk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.