Gregor Bernadett: „Új családtaggal bővülünk"

kutya TV2 Gregor Bernadett család bővülés Farkasházi Réka Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beindult Farkasházi Réka fantáziája Gregor Berni sejtelmes mosolyától, és arról kezdte faggatni barátnőjét, hogy bekapta-e a legyet?

Gregor Bernadett a telefonját nyomkodva leszegett fejjel, pironkodva állt Farkasházi Réka elé, és megmutatta neki, párjával, Attilával közös kislányát. A cuki kutyus képe fölött utána együtt örömködtek a csajok.

Megdöbbentő dolgok derültek ki Tóth Gabirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160321-toth-gabirol-enekesnorol-megdobbento-dolgok-derultek-ki.htmlAz énekesnő őszintén mesélt fóbiájáról és arról, milyen furcsa becenévvel illeték régebben. TV + Sztárok--Azurák Csaba után Várkonyi Andrea is távozik a Tényekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160321-azurak-csaba-musorvezto-utan-utan-varkonyi-andrea-is-tavozik-a-tv2-tenyek-musorabol.htmlÚgy tűnik teljesen átalakul majd a Tv2 híradója, most hogy mindkét műsorvezető távozik. TV + Sztárok--Hoppá! Ki lehet Kiszel Tünde titkos hódolója?http://www.life.hu/sztarok/20160321-kiszel-tunde-viragot-kapott-titkos-hodolojatol.htmlKiszel Tündének biztosan remek vasárnapja volt. Olyan csodás virágcsokrot kapott, ami minden nő napját feldobná. TV + SztárokOrigoHajdú Péter: „Nem leszek a Napló műsorvezetője"http://www.life.hu/sztarok/20160321-hajdu-peter-producer-musorvezeto-egyelore-nem-tud-arrol-hogy-a-naplo-producere-lesz.htmlFelröppentek a hírek, hogy a TV2-n megújuló Napló producere és műsorvezetője, Hajdú Péter lesz. TV + Sztárok--Nőt szeret, de heteroszexuálisnak vallja magát Gallusz Nikihttp://www.life.hu/sztarok/20160319-not-szeret-de-heteroszexualisnak-vallja-magat-gallusz-niki.htmlA szép színésznő a Madách Színház öltözőjében adott interjút szakmáról, szerelemről... TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGaál Noémi vadító dekoltázzsal köszöntötte a tavaszthttp://www.life.hu/sztarok/20160319-gaal-noemi-vadito-dekoltazzsal-koszontotte-a-tavaszt.htmlA jó időnek hála Gaál Noémi is nekivetkőzött egy kicsit a TV2 stúdiójában. Eldönthetetlen: a tavaszi napsütésnek vagy az időjós mélyen dekoltált ruhájának örülünk-e jobban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.