sztárpár Rubint Réka TV2 Cinthya Dictator Nagy Duett Liptai Claudia Majka Varga Viktor Schobert Norbert Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sajtótájékoztatóján jártunk, ahol a névsor biztossá vált és végre megtudhattuk kik próbálkoznak meg az énekléssel egy profi partner mellett.

A Nagy Duett Liptai Claudia és Majka vezetésével hamarosan elstartol. A műsor sajtótájékoztatóján megtudtuk, kik lesznek akik hangszálaikat összemérik a versenyben.

Forrás: Life.hu

Schobert Norbi párja, Keresztes Ildikó lesz. Berki Krisztián, Fésűs Nelly oldalán blirrírozhat. Az Édes Élet sztárja elmondta, hogy hangjával nem szeretné megállítani a kis Zselykét a növésben.

Cinthya Dictator párjával, Varga Viktorral lép színpadra és késég kívül izgalmas produkciókka lepnek meg minket. Keleti Andreát Peter Srámek segíti majd az énekelésben. Markó Robi táncos, Tóth Gabi volt párja, Lolával duettezik.

Forrás: Life.hu

A kajakos világbajnok Kucsera Gábor, Dér Henivel lép a színpadra. Az 59 éves Növényi Norbert bátran vág neki a műsornak Nika oldalán, Debreczeni Zita pedig Biga párjaként válik énekesnővé.

Kulcsár Edinát, Hevesi Tamás támogatja majd, aki viccesen megjegyezte, hogy mindenkit szeret a műsorban, kivéve Berki Krisztián.

Forrás: Life.hu

Rubint Réka énekes karrierját Pintér Tibor egyengeti majd, Pachmann Péter párja pedig Péter Szabó Szilvi lesz. Demcsák Zsuzsa, Pál Dénessel áll majd helyt.

Megdöbbentő dolgok derültek ki Tóth Gabirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160321-toth-gabirol-enekesnorol-megdobbento-dolgok-derultek-ki.htmlAz énekesnő őszintén mesélt fóbiájáról és arról, milyen furcsa becenévvel illeték régebben. TV + Sztárok--Hajdú Péter: „Nem leszek a Napló műsorvezetője"http://www.life.hu/sztarok/20160321-hajdu-peter-producer-musorvezeto-egyelore-nem-tud-arrol-hogy-a-naplo-producere-lesz.htmlFelröppentek a hírek, hogy a TV2-n megújuló Napló producere és műsorvezetője, Hajdú Péter lesz. TV + Sztárok--Azurák Csaba után Várkonyi Andrea is távozik a Tényekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160321-azurak-csaba-musorvezto-utan-utan-varkonyi-andrea-is-tavozik-a-tv2-tenyek-musorabol.htmlÚgy tűnik teljesen átalakul majd a Tv2 híradója, most hogy mindkét műsorvezető távozik. TV + Sztárok--Nem fogod elhinni, hogy kivel jár Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160321-bemutatjuk-emily-ratajkowski-szerelmet.htmlEmily Ratajkowski az a nő, aki bárkit meghaphat. Nem hiszed? Akkor nézd meg a legutóbbi fürdőruhás képét, vagy azt, amelyiken egy szál pulóverben pózolt. Persze mind tudjuk, hogy nemcsak a külső számít, mégis azt képzeltük, hogy egy földi halandó szóba se jöhet a bombatestű modellnél. Tévedtünk!TV + Sztárok--Újra kattan a bilincs Lagzi Lajcsi csuklójánhttp://www.life.hu/sztarok/20160319-ujra-kattan-a-bilincs-lagzi-lajcsi-csuklojan-a-tv2-hal-a-tortanban.htmlA jövő héten láthatjuk a TV2-n a Hal a tortán azon epizódjait, amelyben többek között Galambos Lajos főz a vendégeinek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGaál Noémi vadító dekoltázzsal köszöntötte a tavaszthttp://www.life.hu/sztarok/20160319-gaal-noemi-vadito-dekoltazzsal-koszontotte-a-tavaszt.htmlA jó időnek hála Gaál Noémi is nekivetkőzött egy kicsit a TV2 stúdiójában. Eldönthetetlen: a tavaszi napsütésnek vagy az időjós mélyen dekoltált ruhájának örülünk-e jobban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.