Berki Krisztiántól retteghet a Nagy Duett zsűrije

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
TV2 Nagy Duett Vujity Tvrtko Fésűs Nelly sztár rettegés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macsótól azt kérdeztük a sztárokat dalra fakasztó műsor sajtótájékoztatóján, hogy ha negatív kritikát kap a zsűritagoktól, ők is Vujity Tvrtko sorsára jutnak-e majd.

Hamarosan Fésűs Nelly oldalán láthatjuk és hallhatjuk Berki Krisztiánt dalra fakadni. A macsót kifaggattuk, tart-e a zsűri kritikájától.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

„Azt gondolom, hogy ez a műsor attól is működik, hogy a szereplők megfűszerezik egy kis csipkelődéssel. Azokat a produkciókat, amik szórakoztatóak lesznek, élvezni fogja a zsűri, a hamis hangokat pedig, ha kritizálni akarják, az nem áll meg, főleg, ha Kasza Tibi teszi azt" – nevetett Krisztián, akitől megkérdeztem, a zsűri retteghet-e tőle, hogy akárcsak Vujity Tvrtko – amikor beszólt neki – repülnek a TV2-től?

Fotó: Marton Szilvia - Origo

„Lehet, hogy ezt a zsűritagoknak mérlegelniük kell majd, mielőtt bírálják a teljesítményemet" – nevetett Krisztián, aki azt is elmesélte, Jennifer Lopez helyett választotta párnak Fésűs Nellyt.

„Nellynek értékelnie kell, hogy őt választottam, mert a műsorszerkesztők most először szerettek volna külföldi világsztárt, de végül Jennifer Lopez helyett Nellyre tettem le a voksom" – vicceskedett Krisztián.

Varga Viktor: "Nincs köztünk semmi Cinthyával"http://www.life.hu/sztarok/20160322-varga-viktor-enekes-es-volt-parja-cinthya-dictator-a-tv2-nagy-duett-szinpadan.htmlAz énekes és volt vagy jelenlegi párja, Cinthya Dictator együtt lépnek majd a TV2 Nagy Duett című műsorának színpadára. Az extravagáns párral villáminterjút készítettünk. TV + SztárokOrigoHoppá! Egy kismama is beköltözik a Farmrahttp://www.life.hu/sztarok/20160321-egy-kismama-is-bekoltozik-az-rtl-klub-farm-cimu-realityjebe.htmlMagyarországon először fordul elő, hogy egy állapotos versenyző vesz részt egy realityben. TV + Sztárok--Ők lesznek a Nagy Duett sztárpárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160321-kiderutl-kik-lesznek-a-tv2-nagy-duett-sztarparjai.htmlA TV2 sajtótájékoztatóján jártunk, ahol a névsor biztossá vált és végre megtudhattuk kik próbálkoznak meg az énekléssel egy profi partner mellett. TV + SztárokOrigoAzurák Csaba után Várkonyi Andrea is távozik a Tényekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160321-azurak-csaba-musorvezto-utan-utan-varkonyi-andrea-is-tavozik-a-tv2-tenyek-musorabol.htmlÚgy tűnik teljesen átalakul majd a Tv2 híradója, most hogy mindkét műsorvezető távozik. TV + Sztárok--Medveczky Ilona Dubajban szerelmeskedett a napfénnyelhttp://www.life.hu/sztarok/20160322-medveczky-ilona-dubaiban-mulatott.htmlMedveczky Ilona a legutóbbi Facebook-posztjában mutatta meg irigylésre méltó alakját, amint egy napágyon sütkérezett Dubajban. TV + Sztárok--Megvan a Nagy Duett zsűrije: Íme, a három név http://www.life.hu/sztarok/20160322-nagy-duett-zsurije-szulak-andrea-kasza-tibor-es-cooky-sztarok-dalolva-varazsolnak-el.htmlA műsorban szereplő sztárok nevei mellett a mai napon nyilvánosságra hozták a zsűri listáját is. Izgalmas műsorra számíthatunk! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.