40 éves lett Doktor Szöszi, és még mindig bombázó!

Forrás: Youtube -
buli Reese Witherspoon születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő már hétvégén elkezdte a kerek szám megünneplését. Barátainak egy egész klubot kibérelt, hogy zavartalanul mulathassanak.

Reese Witherspoon betöltötte a negyvenedik életévét, és ezt méltó módon már a hétvégén elkezdte ünnepelni Hollywoodban.

Forrás: Youtube

A színésznő limuzinnal érkezett a Warwick klubhoz, ahogy híres barátai is. A bulira rengeteg híresség volt hivatalos, mint Kate Hudson, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Courteney Cox, Matthew McConaughey, Robert Downey Jr., Isla Fisher, Nicole Kidman, Conan O'Brien, Chris Martin, Chelsea Handler vagy éppen Tobey Maguire.

Forrás: Instagram/Kate Hudson

Reese a fiatalokat megszégyenítő módon bulizott, de hisz’ nem is látszik rajta, hogy 40 éves lett. A színésznő bár rengeteg filmben szerepelt, kétségtelen, hogy a legnagyobb ismertséget Doktor Szöszi karaktere hozta el neki, amit azóta sem tud levetkőzi. Mostanában inkább a saját cégének irányításával foglalkozik, három gyermek édesanyjaként.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.