Két nap után feladta a játékot a Farm várandós szereplője

Farm (reality) Farm Tina várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy reményekkel költözött be, de máris feladta a versenyt és hazaköltözött a Farm állapotos játékosa, Szita-Győri Valentina Hajnalka. Tina bevallotta, nem gondolta át, mi vár rá a játékban és belátta, jobb neki otthon várandósan. 

"Igazából egyszerre örülök és vagyok kicsit szomorú, hogy újra itthon vagyok. Egyébként a babám érdekében döntöttem úgy, hogy feladom a játékot, bár nem azért, amiért sokan gondolnák. Nem hiszem, hogy veszélyeztettem volna azzal, hogy vállaltam a Farmot, de aztán rá kellett jönnöm, hogy a rosszullétek és stressz jobban megvisel, mint hittem" - árulta el.

"Rögtön az elején kicsit sokkolt a trágyadomb, nem gondoltam, hogy azonnal egy olyan feladatot kapunk, amelyben nem tudtam részt venni. Amúgy nem volt semmi gond az egésszel, a pottyantós vécével is inkább a szag miatt volt bajom, azokat ugyanis rosszul viseltem. Emiatt kezdődött a konfliktusom Attilával is, aki az első este rendezett buli másnapján még szinte részegen, büdösen ült le mellém. Rosszul lettem tőle, és ezt közöltem is vele. Onnantól kezdve csak nőtt a feszültség, bár be kell vallanom, annyira nem érdekelt, mit mond, vagány lány vagyok, meg tudom védeni magam" - folytatta Tina, akinek a helyére már be is költözött a cserejátékos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.