Friderikusz Sándor lesz Várkonyi Andrea új kollégája?

Forrás: MTI/Földi Imre -
Várkonyi Andrea kolléga TV2 műsorvezető híradós Napló Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor a hírek szerint a Napló riportereként tér vissza a képernyőre.

Javában folynak az átszervezések a TV2-nél. A napokban kiderült, hogy Azurák Csaba távozik a Tényekből, helyette saját műsort fog kapni, Gönczi Gábor 19 év után átigazolt az RTL Klubtól a TV2-höz.

Forrás: MTI/Földi Imre

Várkonyi Andrea, aki 14 éven át vezette a csatorna hírműsorát, a Tényeket, ezúttal új szerepkörben mutatkozik be a nézőknek, és hamarosan a Napló háziasszonyaként láthatjuk viszont. A megújult Naplóhoz csatlakozik majd a Blikk információi szerint Friderikusz Sándor is: a Pulitzer-díjas újságíró állítólag a műsor riportereként tér vissza a képernyőre.

Rossz hír - Ez a főszereplő nem tér vissza a Szívek szállodájábahttp://www.life.hu/sztarok/20160320-melissa-mccarthy-szineszno-elarulta-hogy-visszater-e-a-szivek-szallodaja-sorozatba.htmlVége a találgatásoknak: a népszerű sorozat egykori sztárja végre maga öntött tiszta vizet a pohárba. TV + Sztárok--Kitálalt az exbarátnő: ilyen volt a hírnév előtt Tom Cruisehttp://www.life.hu/sztarok/20160322-tom-cruise-filmsztar-ilyen-volt-fiatalkoraban-a-hirnev-elott-kitalalt-az-exbaratno.htmlDiane Cox 17 éves volt, amikor összejött az akkor 18 éves Tom Cruise-zal. A középiskolai szerelem azonban véget ért, az emléke azonban örökké megmarad: a világsztár egykori barátnője elárulta, milyen volt tinédzserként a filmsztár. TV + Sztárok--Dobó Kata: "Ennél nagyobb szerelem nem volt az életemben, és nem is lesz"http://www.life.hu/sztarok/20160318-dobo-kata-szinesznonek-lanyanal-szofinal-nem-lesz-nagyobb-szerelem-az-eleteben.htmlA színésznő számára az anyaság és kislánya, Szofi jelenti a legnagyobb szerelmet, amely úgy véli, a női-férfi kapcsolatokat is képes megváltoztatni. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMajka és Liptai Claudia: "Olyan lett a kapcsolatunk, mint egy igazi férfi-női viszony"http://www.life.hu/sztarok/20160318-majka-es-liptai-claudia-musorvezetok-kapcsolata-olyan-mint-egy-igazi-ferfi-noi-viszony.htmlNéhány éve még óriási volt köztük a távolság, a műsorvezető-párosnak azonban mára sikerült összehangolódnia, és megismernték a másik jó és rossz tulajdonságait. TV + Sztárok--Mel B elárulta, milyen ember valójában Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-ilyen-ember-valojaban-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-mel-b-szerint.htmlNe ítélj első pillantásra: kolléganője és egyben barátnője, Mel B szerint az énekesnőből lett divattervező nem olyan, mint amilyennek gondoljuk. TV + Sztárok--Koncertje közben omlott össze Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20160311-madonna-enekesno-osszeomlott-ausztraliaban-adott-koncertje-alatt.htmlKésett, részeg volt, majd a színpad kellős közepén könnyekben tört ki az 57 éves énekesnő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.