Galambos Lajos: "El fogjuk dönteni, hazamegyünk-e"

Forrás:RTL Klub -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mexikó egyik legelőkelőbb szállodájában él most Galambos Lajos és családja. A zenész állítja, nincs szökésben, de turistának se mondaná magát. 

"Nem vagyok szökésben, hiszen nincs ellenem érvényben elfogatóparancs, és okom sincs szökni, hiszen nem követtem el semmit. Ugyanakkor turista sem vagyok, ráadásul a feltűnést is kerülöm" - nyilatkozta a Blikknek, és arra a kérdésre, hogy mikor szándékozik hazajönni, a következőt válaszolta: " Van visszafelé repülőjegyem, és természetesen a családomnak is, igaz, legfőképpen azért, mert így olcsóbb volt a vásárláskor. De nagyon jó itt nekünk, és ahol az embernek jó, ott szívesen marad. El fogjuk dönteni".

Forrás:RTL Klub

Bár nincs Boldogasszonypusztán, Lajcsi pontosan tudja, hogy a rendőrök most is vizsgálják a birtokát: "Ez többek között az egyik oka annak, hogy eljöttünk. Kicsit úgy érezzük, mintha az egész nem szólna másról, mint hogy fenntartsák bennünk a félelmet és a létbizonytalanságot. Talán ezért is esem most is át egy gyógykezelésen" - mondta, és hozzátette több jelentkező is van a boldogasszonypusztai birtokára, sőt, lehet, hogy az új gazdája is megvan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.