Nádai Anikó rajongói nem kímélték a Farmot

Forrás: Nádai Anikó / Facebook -
komment Nádai Anikó Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten elindult az RTL Klub új valóságshow-ja, ahol a versenyzőknek 19. századi körülmények között, egy farmon kell bizonyítaniuk. Az első adások után már jól látható, mire lehet számítani, a kommentelők sem rejtették véka alá véleményüket.  

Nádai Anikó az első adás után rajongói véleményét kérte ki a Farm című műsorról, akik el is mondták őszintén, hogy mik az észrevételeik. Kommentjeikkel nem kímélték az adást.

Forrás: Nádai Anikó / Facebook

Anikó és Fördős Zé vezetik a műsort, akikkel többnyire meg voltak elégedve a nézők, de az adást nagy csalódásnak tartották.

“Gusztustalan, primitív emberek vannak ott!” - írta az egyikük, akinek véleményét többen is osztották.

Szia Anikó! Veled és Zével semmi bajom, de én nem erre számítottam! Ez olyan, mint a Való Világ csak a farmon. Sok primitív emberrel!” - mondta egy másik rajongó.

“Ti nagyon szuperek voltatok, de a játékosok és a műsor nagy csalódás!” - írta egy újabb kommentelő. Akadtak olyanok is, akik áradoztak az adásról, de azért többek megjegyezték, hogy többet vártak ettől a műsortól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.