Nyári Dia retus nélkül mutatta meg a testét

Forrás: Faebook/Nyári Dia -
fehérnemű retusálás Nyári Diana Barátok közt fogyókúra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja úgy gondolja, szükség van arra, hogy példát mutasson rajongóinak az önelfogadásával, ezért fehérneműben pózolt.

Nyári Dia véget vetett az önsanyargatásnak, elfogadta önmagát, és bátran tud a tükörbe nézni – írja a Best.

Forrás: Faebook/Nyári Dia

„Tudom, hogy sosem leszek olyan, mint egy balerina. Az alkatom ezt nem teszi lehetővé, bármennyire is vágytam rá régebben. Volt olyan időszak, amikor én is sok különböző diétát kipróbáltam, éheztettem magam, de ennek már vége. A belső szépséget fontosabbnak tartom, mint hogy hány kiló vagyok" – mondta Dia.

Kiderült, kit vetkőztetnének meztelenre olvasóinkhttp://www.life.hu/sztarok/20160325-kiderult-kit-vetkoztetnenek-meztelenre-olvasoink-sarka-kata-gyozott-ot-kulcsar-edina-es-eros-antonia.htmlKözeleg a húsvét, és az ünnep apropóján megszavaztattuk, ki az a szexi sztár, akit meztelenül látnátok a nyuszis magazin címlapján. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi hazatért Mexikóbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160325-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-mulatos-zenesz-hazatert-mexikobol.htmlAz álomnyaralás véget ért, ám a mulatós zenész állítja, nem marad sokáig Magyarországon. TV + Sztárok--Barátai is féltik Som Lajost az önpusztító életmódja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160325-som-lajost-feltik-a-baratai-az-onpuszito-eletmodja-miatt.htmlBarátai nagyon aggódnak Som Lajosért, szerintük ugyanis a Piramis egykori tagja túlságosan önpusztító életet él. TV + Sztárok--Sosem volt még ennyire szexi Mariah Careyhttp://www.life.hu/sztarok/20160324-remek-formaban-van-mariah-carey.htmlAz énekesnő londoni koncertjén kápráztatta el közönségét a remek alakjával, amikor egy mélyen kivágott fényes dresszben lépett a színpadra. TV + Sztárok--Újabb képek láttak napvilágot a Baywatch forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tobb-mitch-buchannon-ra-sem-fert-volna-erre-az-egy-kepre.htmlFilm készül a 90-es évek nagysikerű sorozatából, nemrég pedig újabb forgatásról készült képek láttak napvilágot, ahol a régi Mitch Buchannon, azaz David Hasselhoff, és az új Mitch Buchannon, azaz Dwayne Johnson egymással fotózkodik. TV + Sztárok--Nagy Adrit féltették a brüsszeli merényletek miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160324-nagy-adri-belgiumba-utazott-csaladja-aggodott-erte-a-brusszeli-merenyletek-miatt.htmlA Jóban Rosszban színésznője nemrég Belgiumba utazott, így a brüsszeli merényletsorozat miatt sokan aggódtak a sztárért. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.