Cameron Diaz: "Aki hazudik a koráról, az idióta!"

Forrás: AFP/Theo Wargo -
butaság öregedés Cameron Diaz ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű hollywoodi híresség a világ legnagyobb butaságának tartja, ha valaki nem hajlandó méltósággal megöregedni.

A 43 éves sztár egy interjúban beszélt arról, hogy bár a mai világban sokan szeretnének örökké fiatalok maradni, ez sajnos nem lehetséges. Szerinte sokkal jobb, ha az emberek méltósággal viselik a korukat - írja a Parade.

Forrás: AFP/Theo Wargo

"Nem értem, hogy egyesek miért hazudnak a korukról, ezzel pedig fiatalabbnak állítva be magukat. Aki hazudik a koráról, az egy idióta. Ha már hazudnék, akkor inkább többet mondanék a valódi számnál. Tegyük fel 49 lennék. Mindenki azt mondaná, hogy milyen fantasztikusan nézek ki a koromhoz képest, ha viszont 35-öt hazudnék, akkor valószínűleg azt kapnám, hogy rám férne egy hosszú alvás" - nyilatkozta a színésznő.

Ennyit változtak a Pussycat Dolls énekesnői http://www.life.hu/sztarok/20160329-hova-tuntek-a-pussycat-dolls-lanyai.htmlHihetetlen, de már hat év telt el a Pussycat Dolls feloszlása óta, ezért utánanéztünk, hogy mit is csinálnak most a lányok, illetve hogy festenek az egykori bombázók. TV + Sztárok--Tom Cruise és Nicole Kidman lánya szegényen is boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tom-cruise-es-nicole-kidman-lanya-szegenyen-el.htmlElég sok rejtély övezi, hogy milyen kapcsolata van az egykori sztárpárnak, - Tom Cruise-nak és Nicole Kidmannek,- az örökbefogadott lányukkal. A 23 éves Bella nemrég kitálalt, és azt is elmondta, hogy boldoggabb így, hogy sikerült függetlenítenie magát a szüleitől. TV + Sztárok--Így mulatnak a Királyok! - Megnősült Király Viktor ikertestvérehttp://www.life.hu/sztarok/20160321-megnosult-kiraly-viktor-ikertestvere.htmlHölgyek, nagyon sajnáljuk, de az egyik Király elkelt! Király Viktor ikertestvére, Ben és szerelme ugyanis végre kimondták a boldogító igent. TV + Sztárok--Az X-faktoros szépség, Tóth Andi hatalmas melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160321-az-x-faktoros-szepseg-toth-andi-hatalmas-melleket-villantott.htmlA X-Faktor győztese, Tóth Andi szerelmével Bali szigetére utazott, ráadásul egy fürdőruhás képpel lepte meg a rajongóit, akik közül páran nem hittek a szemüknek, mert szerintük a 17 éves szépség szilikont rakatott a melleibe. TV + SztárokOrigoKatie Holmes csak vacog, míg lánya csak egy kis topban vigyoroghttp://www.life.hu/sztarok/20160313-katie-holmes-nem-birta-a-hideget.htmlKatie Holmes és Tom Cruise a kezdetektől óvják közös lányukat a nyilvánosságtól, nemrég azonban lencsevégre kapták a Surit, amint pénteki balett órája után sétál kéz a kézben híres anyukájával. TV + Sztárok--Miért sírta el magát Naomi Campbell?http://www.life.hu/sztarok/20160310-naomi-campbell-elsirta-magat-anohni-afganisztanrol-szolo-videoklipjeben.htmlNaomi Campbell könnyekben tört ki. Mielőtt megijednétek, nyugalom, csupán egy szívszorító klip kedvéért sírta el magát a szupermodell. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.