II. Erzsébet brit királynő Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem időzhet tovább a királyi pár vidéki birtokukon, ugyanis Erzsébet királynő ezt nem nézi jó szemmel. Katalinnak és Vilmosnak így felfüggesztve a pihenést haza kellett térniük.

A hercegné egyre kevésbé törődik a tradíciókkal, és sokszor lemondja a hivatalos megjelenéseit. Legutóbb egy 115 éves hagyományt rúgott fel azzal, hogy nem jelent meg az írek nemzeti ünnepén, ami miatt sokan megorroltak rá. Most pedig családostól vonultak el a kíváncsi szemek elől. II. Erzsébet királynő ezt már nem hagyta szó nélkül.

Forrás: AFP/David Cheskin

Hiába szerette volna a pár a vidéki birtok nyugalmában tölteni az életét, a királynő megelégelte, hogy neki kell részt vennie a különböző eseményeken. Katalinnak és Vilmosnak nincs más választása, vissza kell térniük a palotába. Ez a lépés a kis György életében is változást hoz, hiszen eddig az Anmer Hall-i óvodába járt, de ezentúl abba a londoni intézménybe fog, ahová egykor apja is járt - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.