Gáspár Laci lesz az X-Faktor egyik új mentora?

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
X-Faktor mentor Gáspár Laci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér az RTL Klub nagy sikerű tehetségkutatója! Az új évadban sok változás várható, így a mentorok sem maradnak a régiek, kivéve Tóth Gabit. Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Little G helyett azonban újakat keresnek.

Az biztos, hogy újra képernyőn lesz a showműsor, hiszen a csatorna már meg is kezdte a meghallgatásokat, amik országszerte zajlanak, és állítólag nagy erőkkel keresik a férfi zsűritagok utódait is - írja a Blikk.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

A lap úgy tudja, hogy a többi között Király Viktor is mentorjelölt, aki bár mostanában Amerikában tartózkodik, kiutazása előtt ellátogatott a csatorna székházába is. Az ő szerepléséről még nem született döntés, ám meglehet, hogy Gáspár Lacival ítészként fogunk újra találkozni. Az énekesnek nem ismeretlen terep a tehetségkutatók világa, hiszen az ő karrierje is így indult be 12 évvel ezelőtt. A Sztárban sztár című műsorban pedig megcsillogtathatta sokoldalúságát és humorát is, és ha igazak a lap információi, legközelebb az X-Faktor egyik mentoraként láthatjuk újra képernyőn.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Az RTL Klub ugyan nem erősítette meg a híreszteléseket, de az biztos, hogy új mentorokkal fogunk találkozni a tehetségkutató műsorban.

"2016-ban visszatér az RTL Klubra az utóbbi évek legsikeresebb tehetségkutató showműsora, az X-Faktor, a meghallgatások már elkezdődtek, és országszerte zajlanak. A műsor számos elemében lesz változás és újdonság, így a mentorok személye is változni fog, de erről még nagyon korai beszélni. Ami mindenképpen nagy változás az eddigi évadokhoz képest, hogy az idei győztes az egy éven keresztül járó havi 1 millió forint mellett 15 millió forintot kap karrierjének beindítására" – mondta Pécsi Norbert Sándor sajtókapcsolati vezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.