Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu felesége

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland öngyilkos fenyegetőzés eltűnés öngyilkosság Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Edina édesanyja, Ica néni kibukott, amikor hajnali háromkor vette észre, hogy terhes lánya eltűnt. Nagy volt az ijedtség, hiszen a színész felesége mielőtt elment, azt mondta: kinyírja magát.

Ica néni egész este vigasztalta lányát, aki Damu Fókusznak adott interjúja után borult ki – írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Edi zokogott, azt mondta: kinyírja magát. Hajnal háromkor vettem észre, hogy üres az ágya. Hívtam a mobilján, hogy hol van, akkor még felvette és azt mondta: egy barátnőjénél van és kinyomta. Csakhogy egyetlen barátnője sincs. Hajnali négykor bejelentettem az eltűnését az érdi rendőrkapitányságon" – mondta Ica néni, aki azóta megnyugodhatott, mert lánya előkerült, Roland pedig a Blikknek azt mondta, véleménye szerint a szokásos hisztiről van szó.

„Alig aludtam, engem is értesített az anyósom hajnalban. Hívogattam Edinát, aki nem először tűnt el éjjel. Sms-t is küldtem, majd reggel fél kilenckor jelzett a telefonom, hogy elolvasta. Azonnal hívtam: merre van? Mire közölte, hogy nem mondja meg. Sajnos tehetetlen vagyok, ha bezárom, akarata ellenére őrzöm, mehetek a börtönbe személyes szabadság korlátozásáért, ha megütöm, mehetek a börtönbe. Nem tudok vele mit kezdeni, szép szóval nem ért senki semmit el nála, csak azon csodálkozom, hogy a hatóság sem képes segíteni" - magyarázza szorult helyzetét Damu.

Hoppá! Ismét az RTL Klubon tűnik fel a TV2-höz igazolt Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20160330-abel-anita-az-nemreg-a-tv2hoz-igazolt-ismet-az-rtl-klubon-tunik-fel.htmlSebestyén Balázs game show-jában, a Gyertek át szombat este! következő adásában tűnik fel majd a TV2-höz átigazolt műsorvezető. TV + Sztárok--Hamburgerrel szexiskedett a dominának öltözött Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20160330-tolvai-renata-enekesno-hamburgerrel-szexiskedik-dominanak-oltozve.htmlA Megasztár győztese azúttal nem a színpadon, közönség előtt, hanem a kamerák előtt, modellként pózolva bizonyította rátermettségét. A Life.hu riportere, Németh Máté pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJennifer Lopez is fellépett a 278 milliárd forintos lagzinhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-jennifer-lopez-egy-278-milliard-forintos-lagzin-kapraztatta-el-a-kozonseget.htmlVan az a pénz, amiért Sting, Enrique Iglesias, és Jennifer Lopez is haknizik egy esküvőn. Ebben az esetben egy 278 milliárd forintos lagzin. TV + Sztárok--Ellen Page boldogabb, mint valaha, mióta coming outolt!http://www.life.hu/sztarok/20160329-ellen-page-boldogabb-mint-valaha-miota-beismerte-hogy-leszbikus.htmlAz Oscar-díjra is jelölt színésznőnek megváltozott az élete azóta, hogy két évvel ezelőtt bevallotta, a nőkhöz vonzódik. Elismerte, ő sem képzelte, hogy a bejelentése ilyen hatással lesz az életére. TV + Sztárok--“Barátok egy életre” - Így köszöntötte Terence Hillt születésnapján Bud Spencerhttp://www.life.hu/sztarok/20160329-bud-spencer-felkoszontotte-terence-hillt-szuletesnapjan.htmlNem feledkezett meg örök barátja születésnapjáról a színész. Facebook-oldalára írta ki rövid, de annál szívhezszólóbb üzenetét. TV + SztárokAFPCameron Diaz: "Aki hazudik a koráról, az idióta!"http://www.life.hu/sztarok/20160329-cameron-diaz-butasagnak-tartja-ha-valaki-nem-tud-meltosaggal-megoregedni.htmlA gyönyörű hollywoodi híresség a világ legnagyobb butaságának tartja, ha valaki nem hajlandó méltósággal megöregedni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.