Halle Berry félmeztelen fotóval regisztrált az Instagramon

fotó Halle Berry félmeztelen Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő nem nevezhető szégyenlősnek, így bátran dobta le a textilt az első közösségi oldalas bejelentkezése alkalmával. 

A képen a 49 éves Berry melltartó nélkül, egyedül sétálgat a dzsungelben. A bejegyzés mellett megjegyezte, hogy a legtöbb posztja a szerelemről, a művészetről, és a divatról fog szólni. Nagy tervei vannak, és a jelek szerint még mini beszélgetéseket is szervez majd a rajongókkal.

Forrás: Halle Berry

"Jól vagyok, de tényleg" - Válása óta először nyilatkozott Halle Berry

Először nyilatkozott a színésznő azóta, hogy bejelentették válásukat Olivier Martinezzel. Bár a sztárt megviselték az elmúlt hónapok, mégis nyilatkozott az ügyben.
Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20160330-damu-roland-terhes-felesege-edina-mielott-eltunt-ongyilkossaggal-fenyegetozott.htmlDamu Edina édesanyja, Ica néni kibukott, amikor hajnali háromkor vette észre, hogy terhes lánya eltűnt. Nagy volt az ijedtség, hiszen a színész felesége mielőtt elment, azt mondta: kinyírja magát. TV + Sztárok--Szívszorító! Először ünnepli férje nélkül születésnapját Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-celine-dion-enekesno-48-szuletesnapjat-unnepli-elhunyt-ferje-rene-angelil-nelkul.htmlA többszörös Grammy-díjas énekesnő március 30-án lett 48 éves. Céline Dion férje és menedzsere, René Angélil idén januárban hunyt el. TV + Sztárok--Otthagyta a közös családi üzletet David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160329-david-beckham-exfutballsztar-kileptt-felesege-victoria-beckham-divatmarkajabol-mint-igazgato.htmlA Beckham család feje szép csendben maga mögött hagyta felesége, Victoria Beckham divatmárkájának igazgatói székét. TV + Sztárok--A hercegnő a Bahamákon sütkérezve pihente ki a hét fáradalmaithttp://www.life.hu/sztarok/20160329-a-hercegno-a-bahamakon-sutkerezett.htmlMíg a görögök államadóssága növekszik, addig az egykori trónörökös és családja a Bahamákon pihen. TV + SztárokOrigoÍgy kell meglocsolni egy úszónőt: Lesd meg, Shane miként köszöntötte Hosszú Katinkát!http://www.life.hu/sztarok/20160329-hosszu-katinkara-uszonore-iron-ladyre-egy-fazek-vizet-ontott-ferje.htmlA locsolkodás nem maradhatott el az Iron Lady családjában sem, bár ő könnyű helyzetben van, hiszen többnyire úszódresszt visel. TV + Sztárok--Megjárta a poklot a Happy Gang egykori énekese, Mohahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-moha-enekes-zenesz-a-happy-gang-egykori-enekese-megjarta-a-poklot.htmlMoha mélypontra jutott, majd pszichiátrián kezelték, ám álltja 2016 a visszatérés éve lesz és rendbehozza életét és zenei karrierjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.