Jennifer Lopez is fellépett a 278 milliárd forintos lagzin

Forrás: AFP/Robyn Beck -
lagzi esküvő énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van az a pénz, amiért Sting, Enrique Iglesias, és Jennifer Lopez is haknizik egy esküvőn. Ebben az esetben egy 278 milliárd forintos lagzin.

Hagyija Uzsahovsz és Szajid Gucerijev olajmilliárdosok nem mindennapi esküvőjén pörög az internet, mivel összesen egymilliárd dollárt,

azaz 278 milliárd forintot dobtak össze a nagy napra.

A menyasszony Forrás: Instagram / _masusenkie__girls_888

A menyasszony természetesen dizájnerruhát viselt, mégpedig Elie Saabot, amelyből a legolcsóbb darab is körülbelül 4 millió forintot kóstál. Emellett természetesen a torta is magáért beszélt.

A hercegnő a Bahamákon sütkérezve pihente ki a hét fáradalmaithttp://www.life.hu/sztarok/20160329-a-hercegno-a-bahamakon-sutkerezett.htmlMíg a görögök államadóssága növekszik, addig az egykori trónörökös és családja a Bahamákon pihen. TV + SztárokOrigoZimány Linda már kiválasztotta a menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160327-zimany-linda-mar-kivalasztotta-a-menyasszonyi-ruhajat.htmlZimány Linda hamarosan betölti a 30-at, ezért természetes, hogy nagyon is foglalkoztatja a családalapítás gondolata – mondta el az Aktív riportjában. TV + SztárokOrigoBaukó Éva: "Nem kell, hogy az igazi milliárdos legyen, de azért legyen pénze"http://www.life.hu/sztarok/20160324-bauko-eva-keresi-az-igazit-raadasul-egyre-tobbet-gondol-az-anyasagra.htmlA reality sztár, Baukó Éva rendes, becsületesen dolgozó embernek tartja magát, és az is büszkeséggel tölti el, hogy önerőből küzdötte fel magát oda, ahol most tart. Ám arra is vágyik, hogy valakire támaszkodni tudjon. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKendall Jenner megütött egy fotóst, vagy mégsem?http://www.life.hu/sztarok/20160323-kendall-jenner-pofonvagott-egy-fotost-vagy-megsem.htmlKendall Jenner és a barátnője, Gigi Hadid a párizsi divathéten bulizni indultak, a Kardashian-lány pedig kellőképpen berúgott ahhoz, hogy feldühítse magát egy rámenős paparazzin. El is csattant egy pofon, vagy mégsem? TV + Sztárok--Ki az a magyar lány, akit David Duchovny elégít ki?http://www.life.hu/sztarok/20160322-steven-tylerrel-szusizgatott-es-david-duchovny-is-kinyalta.htmlVan egy magyar lány, aki mindvégig ott volt a szemünk előtt, eddig mégsem vettük észre. Pedig kiérdemelte volna, hiszen meztelenkedett a Kaliforgiában, szerepelt a Két pasi - meg egy kicsi-ben, és baráti kapcsolatait is lelkesen ápolja: Steven Tylerrel szusizgat, de Habony Árpád, és Andy Vajna közös fotóján is ő vigyorog. Nos, ezennel bemutatjuk Vass Zitát! TV + SztárokOrigoRebel Wilson: "Valaki drogot rakott az italomba!"http://www.life.hu/sztarok/20160311-rebel-wilson-azt-allitja-hogy-valaki-drogot-csempeszett-az-italaba.htmlRebel Wilson elég kemény napra ébredt, egy átmulatott éjszaka után. Úgy érezte, hogy átment rajta egy kamion. Állítása szerint azért, mert valaki drogot csempészett az italába. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.