Panasz érkezett a Farm miatt - A szereplők nem jól bánnak az állatokkal

Forrás: RTL Klub -
farm állat gondozás panasz szereplő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag már az állatvédők is felfigyeltek arra, hogy a városhoz szokott szereplők nem úgy gondozzák az állatokat, ahogy az elvárható lenne.

Nem csak a reality szereplőinek van nehéz dolga a farmon, hanem az állatokat is megviseli az, ahogy időnként bánnak velük. Az állatvédő szervezetekhez már most – bő egy héttel az első adás után – megérkeztek az első panaszok, a tévénézők szerint ugyanis állatkínzás, ahogy a városi élethez szokott legények és lányok az állatokkal bánnak. Már Szilveszter gazda is megjegyezte, hogy sem az állatok etetése, sem a takarítása nem zökkenőmentes, szerinte az egyetlen megmaradt kecskét is „tönkretették" – írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

A csatorna viszont úgy véli, minden rendben van a gazdaságban. „A műsor készítése során a lehető legnagyobb gondot fordítjuk a helyszínen lévő állatok jólétére és épségére. Az orvosunk naponta ellenőrzi a játékosokkal együtt élő állatok állapotát, és úgy látja, hogy a játékosok rendesen gondozzák azokat" – tudatta a lappal a csatorna marketingkommunikációs osztálya. Azt is közölték, hogy eddig nem kellett beleavatkozni az etetésbe, és a tisztán tartásba, mivel a játékosok jól végzik a dolgukat, a jószágok elegendő élelmet és megfelelő ellátást kapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.