Gyerekkorában majdnem meghalt Szebeni István

Forrás: OzoneNetwork -
gázolás Szebeni István baleset autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető - aki ma már apukaként a gyermekéért aggódik-  fiatalkorában nem volt csibész gyerek, mégsem úszta meg súlyos baleset nélkül a felnőtté válást.

Hamarosan a Mokka házigazdájaként láthatjuk Szebeni Istvánt, aki egy életmód csatorna műsorában mesélt gyermekkoráról. Saját bevallása szerint ő nem volt rossz gyerek, de természetesen ő is követett el csínytevéseket.

Forrás: OzoneNetwork

Az ártatlan huncutkodások mellett azonban István négyéves korában nagy ijedtséget is okozott a szüleinek, ugyanis elütötte egy autó. “A szomszéd kisfiú kirúgta a labdát az útra, és én elmentem érte, csak már vissza nem jöttem” - mesélte Szebeni az esetet, akinek ezt követően még 14 évesen is járnia kellett kardiológiára a baleset miatt. “A sofőr vitt be a kórházba, három hétig voltam bent” - tette hozzá Szebeni.

Még 42 évesen is szexi a Vad angyal egykori szívtiprójahttp://www.life.hu/sztarok/20160331-a-vad-angyal-szerelme-ma-unnepli-a-szuletesnapjat.htmlEmlékeztek még a Vad angyalra? Mi lelkesen bólogatunk, hiszen hogyan is felejthetnénk el azt a szappanoperát, ami évekkel ezelőtt milliókat ültetett le a tévé képernyői elé, köztük minket is. Ráadásul a szexi férfi főszereplő, Ivo csütörtökön lett 42 éves! TV + Sztárok--Újabb játékos hagyta el a Farmot - Hiányzott neki a szoláriumozáshttp://www.life.hu/sztarok/20160331-farm-mark-otthagyta-a-jatekot-a-farm-jatekosanak-hianyzott-a-civilizalt-elet.htmlFarm Márk nem bírta a játékkal járó éhezést, így otthagyta a realityt. A helyére egyelőre még nem érkezett senki, de a hírek szerint hamarosan egy új lakó költözik be a tanyára. TV + SztárokOrigoBoldog születésnapot a ma 55 éves Mácsai Pálnak!http://www.life.hu/sztarok/20160331-macsai-pal-betoltotte-az-55-eletevet.htmlMácsai Pál, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színész ma ünnepli az 55. születésnapját. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huAdele bejelentette, hogy visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-adele-a-bejelentette-hogy-visszavonul-egy-idore.htmlA rajongók nagy sajnálatára Adele nemrég bejelentette, hogy visszavonul, ráadásul 5 évre. TV + Sztárok--Panasz érkezett a Farm miatt - A szereplők nem jól bánnak az állatokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-az-rtl-klub-farm-musorara-panasz-erkezett-mert-a-szereplok-nem-jol-bannak-az-allatokkal.htmlÁllítólag már az állatvédők is felfigyeltek arra, hogy a városhoz szokott szereplők nem úgy gondozzák az állatokat, ahogy az elvárható lenne. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs üzent a TV2-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-balazs-uzenete-a-tv2nek.html Sebestyén Balázs egy díjátadó gálán üzent a TV2-nek. A műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét. A Life.hu riporterével is beszélgetett a csatornáról. Íme! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.