ByeAelxet locsolóverse miatt támadták

Forrás: Facebook/ByeAlex -
locsoló vers mosogatás locsolkodás jó példa ByeAlex rossz példa énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes húsvéti locsolóverse volt, akinél kiütötte a biztosítékot, ezért Alex fanyar humorral próbálta oldani a feszültséget.

ByeAlex modern locsolóverset írt, ami bár szerintünk tejesen rendben volt, és kreatívan viccesre sikeredett, azért akadt, akinél kiütötte a biztosítékot. Az énekes, hogy jó példával is előálljon azok számára, aki megróják őt, egy újabb vers helyett mosogatással vezekelt.

Forrás: Facebook/ByeAlex

„Ma kaptam egy kiokító levelet, hogy mennyire felháborító volt a húsvéti locsoló (locsYOLO) versikém. És, hogy mennyire ízléstelen alak vagyok. Hogy rossz példát mutatok a fiataloknak. Szóval... Íme egy jó példa gyerekek: a mai napot mosogatással kezdtem" – írta a kép mellé Alex.

Ábel Anita és Majka a TV2 új showjának műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20160331-abel-anita-es-majka-a-tv2-a-dragam-add-az-eleted-cimu-uj-showjanak-musorvezetoi.htmlA páros a Drágám, add az életed! című showműsor házigazdája lesz, amelyben ismert sztárpárok hölgytagjai licitálnak párjuk teljesítőképességére, akik minden erejüket és ügyességüket latba vetve igyekeznek bebizonyítani, mi mindenre képesek szerelmükért. TV + SztárokVégre! Berki Krisztián megcsillogtatta énekhangjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160330-berki-krisztian-a-tv2-nagy-duett-sztarja-vegre-megmutatta-enekhangjat.htmlBerki Krisztián a Nagy Duettre készülve részt vett élete első énekóráján. Csík Sanyi határozottságának köszönhetően a macsó végül kieresztette énekhangját. TV + Sztárok--Panasz érkezett a Farm miatt - A szereplők nem jól bánnak az állatokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-az-rtl-klub-farm-musorara-panasz-erkezett-mert-a-szereplok-nem-jol-bannak-az-allatokkal.htmlÁllítólag már az állatvédők is felfigyeltek arra, hogy a városhoz szokott szereplők nem úgy gondozzák az állatokat, ahogy az elvárható lenne. TV + SztárokOrigoKáromkodás és töménytelen nevetés: a hazai tévézés legjobb pillanatai! http://www.life.hu/sztarok/20160401-vicces-beszolasok-es-karomkodas-nezd-meg-a-hazai-tevezes-legnagyobb-bakijait.htmlÁprilis elseje alkalmából összeszedtük a legviccesebb és a legkínosabb televíziós jeleneteket, melyeket a mai napig örömmel indítunk el a legnagyobb videómegosztó portálon. Sebestyén Balázs, Lilu, és Azurák Csaba is helyet kaptak a listán. TV + Sztárok--Suri Cruise apja természetét örökölte! Könyörtelenül kirúgta zenetanáráthttp://www.life.hu/sztarok/20160401-suri-cruise-kirugta-zenetanarat-mert-nem-felet-meg-a-magas-elvarasoknak.htmlTom Cruise és Katie Holmes 9 éves lánya búcsút mondott oktatójának, mert nem felet meg a magas elvárásainak. TV + Sztárok--Mindenét pénzzé tette Damu felesége, hogy enni tudjonhttp://www.life.hu/sztarok/20160401-damu-edina-megbanta-a-hazassagat-damu-rolanddal-es-mindenet-penzze-teszi-hogy-enni-tudjon.htmlA színész várandós neje komoly anyagi nehézségekkel küzd. Elmondása szerint Damu egy fillérrel sem támogatja őt, pedig a közös gyermeküket hordja a szíve alatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.