Ezért kellett távozniuk a kollégáknak – Megszólalt a TV2 hírigazgatója Kökény-Szalai Vivien

Forrás: TV2 -
TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A TV2 Csoport korábban bejelentette, hogy az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien érkezésével megújulnak a vállalat hír- és aktuális műsorai. Ennek részeként a Tények, a Mokka, az Aktív és a FEM3 Café szerkesztőségeiben átszervezések zajlanak, amik személyi változásokkal is járnak. A csatorna közleményt adott ki, amelyet változtatás nélkül közlünk. 

Amin-Váczi Virág, a Mokka és FEM3 Café főszerkesztője, valamint az aktuális műsorok operatív felelőse március 31-i hatállyal, 18 év után, közös megegyezéssel távozott a csatornától. A szakember számos műsorban dolgozott mint szerkesztő-riporter, majd felelős szerkesztő, főszerkesztő és kreatív producer.

Április 1-jén Dudás Ádám és Kárász Róbert műsorvezetők, valamint Horváth Csaba, a Tények egyik felelős szerkesztőjének munkaviszonya közös megegyezéssel megszűnt, és távozott a csatornától Zöldhegyi Katalin, külpolitikai szerkesztő-riporter is.

"Egy nehéz helyzetben lévő hírműsort vettem át, mivel az elmúlt két évben a Tények folyamatosan veszített népszerűségéből. Ezt a folyamatot szeretném megállítani és megfordítani új szakemberek szerződtetésével és belső átszervezésekkel. Az átalakítás további részeként mind tartalmilag, mind arculatilag is megújul a Tények és a Mokka. Az aktuális műsorokat informatív, szórakoztató, az emberek hétköznapi ügyeivel foglalkozó hírműsorokká alakítjuk át" – nyilatkozta a hírigazgató.

Kökény-Szalai Vivien, a TV2 új hírigazgatója Forrás: TV2


Számos kolléga tér vissza a TV2-höz a következő időszakban. Április 4-én Szebeni István Demcsák Zsuzsa oldalán köszönti a nézőket a Mokkában. Április 9-től újra együtt vezeti Andor Éva és Pachmann Péter a Tényeket. Hamarosan csatlakozik a hírműsor csapatához Gönczi Gábor is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.