Gesztesi Károlynak Gera Zoltán segít jó útra térni

mentor Gesztesi Károly Hit Gyülekezete Gera Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész megtért, és Isten felé fordult. Magyarország egyik legtöbb tagot számláló gyülekezetében pedig nem kell egyedül végigmennie az úton, Gera Zoltán válogatott futballista segíti őt.

Néhány nappal ezelőtt árulta el a színész, hogy lelki békére lelt a gyülekezetben, letette a rosét és egyáltalán nem iszik többé. Jó útra tért, és a sikeres változtatáshoz egy mentort is kapott maga mellé a színész.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Gera Zoltán focista fogja segíteni Gesztesi Károlyt, akik a gyülekezetben ismerkedtek meg. “Karcsival nemrég ismerkedtem meg a gyülekezetben. A megtérés útján segítem majd őt, ezért hamarosan újra fogunk találkozni. Annak idején nekem is volt támogatóm, így természetesnek tartom, hogy ő is számíthat majd rám mindenben, ha szükségét érzi. Kívánom neki, hogy bejárja azt az utat, amit Isten szán neki. Nagyon örülök, hogy csatlakozott a Hit Gyülekezetéhez, s remélem, hogy megmarad közöttünk” - mondta a focista a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.